Principal » Android » Programul de formatare a discului - Cum de a alege?

Programul de formatare a discului - Cum de a alege?

Android  : Programul de formatare a discului - Cum de a alege?

Doriți să formați unitatea? Puteți utiliza sistemul de instrumente construit în acest scop sau utilizați unelte de disc cu funcție de formatare a discului. Numai ce program să aleagă?

Puteți utiliza programul de partiționare GRATUIT. Un instrument interesant Gparted, care are opțiuni uriașe în ceea ce privește formatarea discului și împărțirea acestuia în partiții. Programul acceptă m.în. FAT32, FAT16, NTFS, EXT2, EXT3 și EXT4 Sisteme de fișiere, FAT16, NTFS, Ext2, Ext3 și Ext4.  Programul este capabil să modifice dimensiunea partiției cu fișierele existente. Cu toate acestea, merită să faceți o copie a fișierelor.

Al doilea instrument gratuit este Maxblast, Pregătit ca un produs asociat marca de disc Maxtor. Aceasta înseamnă că instrumentul funcționează numai cu hardware-ul acestui producător. Folosind maxblast, puteți forma și efectua alte operațiuni de disc. Programul are o interfață stilizată pe panoul de control Windows.

Unul dintre cele mai renumite programe de formatare și împărțire a partițiilor este Paragon Partition Manager. Din păcate, acesta este un instrument plătit, dar este disponibilă o versiune demo liberă, ceea ce vă permite să verificați funcțiile înainte de cumpărare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu