Principal » Android » Program pentru a alege coafura de păr și bărbați

Program pentru a alege coafura de păr și bărbați

Android  : Program pentru a alege coafura de păr și bărbați

Schimbarea coafurilor este o decizie care poate afecta bunăstarea noastră de mult timp. De aceea merită să mergeți la coafor înainte de a merge la coafor, încercați să alegeți o coafură. Cum să o facă? Există programe pentru alegerea coafurii pentru femei și bărbați. 

Happyhair Această aplicație online vă permite să încărcați fotografia pentru a se potrivi  7 mii. Hairstyle (femei și bărbați). O căutare a stilizării este simplă datorită funcției de clasificare. Dacă utilizatorul nu are fotografia lor portret, poate folosi fotografii de probă și personalizează conturul feței la aspectul dvs.  

Happyhair Este disponibil într-o versiune gratuită, dar vă permite să verificați modul în care funcționează aplicația. Numărul de coafuri a fost limitat la 64 de posturi, astfel încât să profite pe deplin de capacitățile programului, este necesar să cumpărați un abonament premium Costând 19 PLN + TVA pentru 3 luni de utilizare.

Aplicația online construită pe tehnologia Happyhair este gratuită Stilist virtual FlesZstyle serviciu.en, a cărui coafură de bază de coafuri este impresionantă, iar serviciul este similar cu o aplicație comercială prezentată mai sus.

Funcționalitate similară oferă Virtual Rossnet Stylist, care conțin coafuri de Jacek Olejniczak și un palet de stele de styling care pot fi aplicate la fotografia și programul dvs Stilistul meu virtual.

Cei care nu vor deranja versiunea în limba engleză, ar trebui să verifice Machiaj virtual -Aplicație avansată online care vă permite să faceți o stilizare cuprinzătoare: la coafuri, prin machiaj, la accesorii. Aplicația este foarte extinsă, mai ales în domeniul produselor cosmetice. Produsele reale au fost cartografiate, iar utilizatorul poate alege produse specifice ale diferitelor companii.

Recomandat
Lasă Un Comentariu