Principal » Software » Program de curățare a calculatorului - Ce să alegeți?

Program de curățare a calculatorului - Ce să alegeți?

Software  : Program de curățare a calculatorului - Ce să alegeți?

Aveți spațiu mic pe discul sistemului? Sistemul funcționează încet? Ați instalat Windows cu mulți ani în urmă și în registrul dvs. au trecut zeci de programe? Trebuie să utilizați programul de curățare a computerului.

Unul dintre programele cele mai populare și în același timp eficiente Ccleaner, care curăță folderele temporare, un coș, cookie-uri, cache de aplicații (browsere, editori) și are un instrument de optimizare a registrului: elimină cheile incomplete, reparațiile rupte. În plus, poate căuta dosare goale. Programul este disponibil gratuit, în versiunea lingvistică poloneză. O cerere competitivă este Utilități de ghirule, care are o funcționalitate similară, este disponibilă în poloneză și gratuit.  O altă alternativă este un instrument extins, dar plătit Sistem profesional mecanic.

Dacă observați o problemă cu registrul, puteți descărca o aplicație mică Regleaner, care permite repararea completă a registrului sistemului. 

Înainte de a curăța computerul utilizând aplicațiile de mai sus, merită o copie de rezervă a registrului. Aplicațiile au unelte de backup. În plus, merită să ne amintim că nu trebuie să efectuați curățenie completă. În aplicații puteți deselecta, de exemplu, unele elemente. O poveste într-un browser sau cookie-uri care corespund M.în. Pentru stocarea setărilor pe site-uri web.

Recomandat
Lasă Un Comentariu