Principal » Internet » Programul de boot Pendrive

Programul de boot Pendrive

Internet : Programul de boot Pendrive

Pentru mulți oameni, conceptul "Bootable Pendrive " este la fel de abstract, ceea ce rata șomajului asupra Republicii Dominicane. Din fericire, acest lucru nu este dificil - care este mai mult - capacitatea de a crea o astfel de memorie USB poate fi utilă în multe situații, de exemplu la instalarea sistemului de operare. Să spunem cum este un pendrive bootabil și cum să-l creați.
Pendrive bootabile este pur și simplu o memorie USB pregătită corect, prin care vom începe instalarea sistemului de operare sau un instrument care poate funcționa în afara sistemului.  Introduceți doar această memorie în portul USB, porniți computerul și urmați instrucțiunile de pe ecran. O astfel de soluție va asigura în primul rând aceste computere care nu au o unitate tradițională de disc CD / DVD / Blu-ray. Din păcate, în așteptarea fișierelor necesare pe pendrive nu o face să fie bootabilă. Pentru a fi așa, trebuie să îl configurați folosind programul corespunzător.

Și acest program este, printre altele Toetbootin, sau Universal Netboot Installer. Cu acest program, putem înregistra orice distribuție a sistemului de operare Linux. Dacă nu știm ce versiune selectată, utilizat în programul motorului de căutare vă va ajuta să alegeți versiunea potrivită a Linuxului din rețea. Programul se va ocupa de astfel de sisteme ca Linux Monet, OpenSuse, Arch Linux, Linux mic, Puppy Linux, FreeBSD, Netbsd, Fedora, PCLINUXOS, Gentoo, Zenwalk, Dreamlinux, Slax, Elive, CentOS, Mandriva, Frugalware Linux și Faunos și multe alții.

Recomandat
Lasă Un Comentariu