Principal » Internet » Programul de blocare a paginilor

Programul de blocare a paginilor

Internet : Programul de blocare a paginilor

În prezent, internetul de rețea este un depozit imens de cunoștințe, divertisment și informații, dar, din păcate, nu are conținut nepotrivit pentru adulții tineri. Părinții În ciuda multor atenție și îngrijire nu sunt capabili să-și protejeze mângâierea de efectele dăunătoare ale unor situri. Din fericire, putem instala instrumentele potrivite care ne vor ajuta să ne îngrijim de securitatea rețelei.
Este adevărat că putem aplica un filtru într-un browser web sau pur și simplu interzice copilul dvs. să viziteze site-uri cu reputație suspectă, dar o modalitate mult mai bună, mai fiabilă și mai eficientă este de a instala programul corespunzător, care nu numai bloc Pagini necorespunzătoare și conținut pe web, dar, de asemenea, au grijă de multe alte aspecte ale utilizării computerului de către un tânăr membru. Un exemplu de astfel de program poate fi Benjamin. Este adevărat că acest lucru este doar o versiune demo vă permite să utilizați toate caracteristicile pentru 14 zile după instalare, dar cu siguranță va arăta ceea ce sunt capabile de acest tip de program.
Bine Benjamin Acest avansat, deși un program de sprijin simplu și intuitiv pentru controlul parental. Versiunea de testare a programului vă permite să supravegheați accesul copiilor la diferite servicii de internet cu posibilitatea de a întrerupe complet accesul la site-urile selectate. Folosind acest instrument, putem limita sau blochează complet accesul la diferite pagini de informații, religioase, sectare, erotice etc. În plus față de acest utilizator, și mai precis, un părinte poate defini propriile criterii de blocare, cum ar fi. Prin eliminarea paginilor care conțin anumite cuvinte. O funcție de pagini alb-negru este, de asemenea, utilă sau site-uri la care copilul are acces și cele care nu vor fi lansate deloc.

Părinții sau administratorii vor aprecia cu siguranță un serviciu simplu și intuitiv, datorită căruia chiar și utilizatorul va fi capabil să se stabilească rapid și eficient toate opțiunile și accesoriile. Desigur Benjamin Colectați toate informațiile despre activitatea utilizatorului (copil) în timpul absenței părintelui, datorită cărora va fi capabilă să verifice povestea părților vizitate în timpul absenței sale. Un plus interesant este funcția limită de timp în care copilul va fi capabil de a utiliza rețeaua. De remarcat este, de asemenea, posibilitatea de a bloca fișierele de descărcare din rețea, făcând copilul să nu descărcați orice virus, software pirat sau fișiere multimedia pe un computer.
În prezent, utilizarea internetului este la fel de comună ca ascultarea radioului sau vizionarea TV. Din păcate, internetul nu este intervalul de timp în care sunt permise un conținut diferit, astfel încât să doriți să exercitați controlul asupra utilizatorului minorilor tot timpul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu