Principal » Internet » Program pentru blocarea anunțurilor

Program pentru blocarea anunțurilor

Internet : Program pentru blocarea anunțurilor

De câte ori s-au întâmplat că navigarea pe site-urile tuturor anunțurilor omniprezente răsfățate? Dacă sunt discrete și pot fi dezactivate repede, nu există nici o problemă cu ea. Dar dacă reclama plânge și, în plus, generează sunetul care se întinde în noaptea de membrii gospodăriei, apoi navigarea rapidă trece repede. Din fericire, este o rețetă.
Interesant, acest lucru nu este un plus special al browserului, ci un program separat care se ocupă o dată și pentru toate anunțurile. Discursul despre program Adfender, O aplicație complet gratuită care poate bloca toate tipurile de anunțuri care apar atunci când se utilizează un browser web. Iar acest program diferă de browserele populare?

Bine Adfender Nu este o adăugare direcționată către un browser web (cum ar fi NP. Adblock pentru Firefox), dar un program independent care funcționează tot timpul fără semnificație, folosim browser-ul Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera sau altul. Aceasta înseamnă că tot timpul suntem protejați împotriva reclamelor și putem folosi gratuit fiecare browser fără a fi nevoie să instalați add-uri separate. Aplicația utilizează anunțuri avansate pentru blocarea anunțurilor, cum ar fi Easylist sau EasyPrivaly. Adfender De asemenea, creează statistici extinse și rapoarte din anunțurile blocate, precum și elimină toate gunoiul și conținutul publicitar inutil de pe toate site-urile web.

Au existat, de asemenea, încuietori active de anunțuri flash și alte bannere de publicitate supărătoare. Ei vor aprecia nu numai computerele desktop, ci și soluții mobile care utilizează un internet mobil cu o limită de date și nu doresc să piardă megaoctes valoroase pe gunoi online.   De asemenea, merită menționat siguranța legată de blocarea scripturilor și a cookie-urilor suspecte (cookie-uri). Rezultatul tuturor activităților sunt site-uri de încărcare curate și mai rapide.

Recomandat
Lasă Un Comentariu