Principal » Internet » Programul de animație

Programul de animație

Internet : Programul de animație

Mulți designeri grafici au început cu o ediție foto simplă sau creând animale mici complicate. Programele de editare a graficelor sunt foarte bine cunoscute bine, iar printre acestea, Prim desigur Photoshop, dar ce program va fi ideal pentru crearea de animații?
Dacă cineva dorește să-și înceapă aventura cu crearea de animații din proiecte simple. În Flash, ar trebui să verifice mai multe programe disponibile în departamentul nostru Flash Design. Printre ei, merită demn de remarcat Aligator Flash Designer. Pentru a folosi destul de simplu aplicația care va apela la fiecare entuziast de animație flash, atât avansate, cât și pentru primii pași în acest domeniu. Cu acest program, toată lumea poate crea o animație originală care poate apoi să utilizeze pe un site web, blog sau în aplicație.

Este de remarcat faptul că Aligator Flash Designer Vă permite să creați o animație, să completați fișierul grafic de fundal în format BMP, introducerea elementelor și simbolurilor, creaturile intra și outtra, precum și utilizarea efectelor încorporate. Când vine vorba de aceste efecte, aceasta constă în, printre altele, expirări sau zoom. În plus, o caracteristică specială este prezența a doi vrăjitori. Unul dintre ele este un vrăjitor de slide, iar celălalt este expertul integrat. Un fapt interesant este posibilitatea introducerii unei animații gata făcute programului pe care îl putem edita și schimba liber. Puțin? Programul vă permite, de asemenea, să îmbogăți animația de coloane sonore în format MP3 sau WAV.
Programul a fost echipat cu un instrument de procesare a fotografiilor și a adăugat text (și cu markeri HTML), precum și suport pentru ActionScript (m.în. Programarea evenimentului mouse-ului). Aligator Flash Designer Vă oferă posibilitatea de a defini o frecvență de film care este determinată de implicit la 20 Hz. Proiectele salvate pot fi exportate în fișierul SWF sau codul HTML generat împreună cu munca integrată. Aplicația este disponibilă în versiunea limbă poloneză, deci chiar și utilizatorii începători descoperă destul de repede toate secretele sale.

Recomandat
Lasă Un Comentariu