Principal » Internet » Prognoza cazurilor COVID-19 în Tendințele Google. Corelație vizibilă cu ochiul liber

Prognoza cazurilor COVID-19 în Tendințele Google. Corelație vizibilă cu ochiul liber

Internet : Prognoza cazurilor COVID-19 în Tendințele Google. Corelație vizibilă cu ochiul liber

Știați că pe baza căutărilor înregistrate în Google Tendințe, puteți deduce rata de creștere a numărului de cazuri de infecție cu coronavirus în Polonia? Explica.

O analiză similară a fost făcută în octombrie și noiembrie 2020, dar de data aceasta date mici. Anul trecut, cea mai mare corelare cu creșterea numărului de cazuri confirmate a fost observat în cazul parolelor „pierderea aromei “ și „pierderea mirosului “. Google Trends nu oferă numărul exact de căutări, dar după cum puteți vedea, aceste linii se intersectează. La rândul său, în martie, am observat o situație analogă cu căutarea parolelor "Simptomele covide" și "saturația " și creșterea cazurilor.

Motorul de căutare Google 'un instrument puternic. Milioane de utilizatori din Polonia și în lume, miliarde. Toate frazele de căutare pot fi, de asemenea, utilizate pentru a crea o bază de date la fel de puternică pe care la analiza de bază. În acest lucru ajută instrumentul Google Trends.

După introducerea frazelor, obținem rezultatul interesului sub forma unui grafic de linie. Acest instrument poate fi utilizat pentru a analiza numărul de infecții și pentru a prezice numărul de cazuri consecutive. O vom face pe termenii de căutare și simptomele asociate bolii Covid-19, inclusiv dureri în gât, dificultăți de respirație, pierderea gustului și mirosul și saturația oxigenului din sânge.

În timpul al doilea val de Pandemii Covid-19 în Polonia, diagrame ale rezultatelor căutării pe parole „pierdere de gust “ sau „pierderea mirosului “ aproape se suprapune cu diagrame ale numărului de cazuri de boală. După cum am menționat la începutul articolului, în luna martie situația pare diferită. O linie care marchează creșterea parolelor "Pierderea gustului " și "pierderea mirosului " crește mult mai lentă decât o linie care prezintă numărul de infecții. O echipă de analiști din cercetarea PKO a observat că cea mai bună corelație dintre rezultatele căutării și numărul de cazuri pe care le vedem pe postări asociate parolelor "Saturație " și "Simptomele covide".

Vopsea, durere în gât și tuse - Potrivit Google Tendințe, ele pot fi în prezent cele mai frecvente simptome ale COVID-19 în Polonia

Potrivit tendințelor Google, căutările continuă să crească, sugerând că nu am ajuns încă incidența de vârf în cel de-al treilea val de pandemie.

Fot. Twitter / pko_research

Aceste două parole, de preferință asociate cu creșterea cazurilor confirmate COVID-19, au tendințe de creștere. Experții din cercetarea PKO susțin, de asemenea, că datele ne prezintă cu "o imagine tulburătoare a epidemiei". Vitraologii au informat că în timpul celui de-al treilea val de pandemie în Polonia au lovit diferite mutații de virus. Cel mai adesea, vom vedea alte semne de boală COVID-19 decât în toamna anului 2020 ani. Acest lucru se traduce în alte corelații între rezultatele căutării și creșterea numărului de infectați.

[1/2

Este în valoare de mai jos nu numai simptomele de coronavirus. De la începutul pandemiei 19-COVID Google dezvoltă site-ul web care conține datele privind riscurile.

Pe pagina Google Tendințe veți găsi informații mai detaliate, inclusiv date cheie privind creșterea parolelor legate de coronavirus în părți individuale din Polonia. Aceasta, la rândul său, ne oferă o imagine mai bună asupra situației epidemice din zona noastră. Mai jos veți găsi exemple minunate.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu