Principal » Internet » Profilul de încredere în Epuaap va confirma în curând fără a părăsi casa

Profilul de încredere în Epuaap va confirma în curând fără a părăsi casa

Internet : Profilul de încredere în Epuaap va confirma în curând fără a părăsi casa

Epuaap cu siguranță nu este un summit realizarea gândirii tehnice poloneze. Îndoieli cu privire la blamarea supraviețuirilor în implementarea sistemului, nu există nici măcar ministrul digitizării, pe care timpul său a declarat în mod deschis că, dacă nu ar fi fondurile UE, ar trebui să fie plasată. Acest lucru nu înseamnă totuși că Epuaap nu se dezvoltă.

În cazul serviciilor de internet, suntem în general obișnuiți cu acea activare poate fi făcută fără a părăsi casa. În cazul EPAP, totuși, este necesar să se creeze un profil de încredere, iar confirmarea sa este asociată cu o excursie complet imigrantă la birou. În curând, acest lucru este de a schimba.

După cum a raportat Gazeta Prawna, guvernul lucrează la program pentru a populariza utilizarea epuap. Băncile vor fi implicate în acest scop - la începutul lunii octombrie, confirmarea profilului de încredere va fi confirmată de Internet, prin intermediul serviciilor Internet Banking. Prima opțiune va primi clienți Bank PKO BP.

E-Services - Administrare viitoare (versiune cu traducere în semn)

Ministerul Digitizării va fi, prin urmare, să verifice băncile care au datele necesare pentru a determina identitatea clientului dvs. În plus față de PKO BP, negocierile cu Mbank sunt, de asemenea, într-o etapă avansată. Este mai ușor pentru procedura de înregistrare în sistem suficient pentru a-și întuneca deficiențele?

Cooperarea de birouri cu bănci va fi consolidată cu alte probleme. Acest lucru se va referi, de exemplu, digitizarea procesului de transferare a unei astfel de documente, cum ar fi un certificat de venituri. Alături de un viitor nespecificat, eliminarea clientului Băncii este suficientă pentru ca documentația să fie utilizată pentru biroul electronic.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu