Principal » Internet » Profil de încredere: Polonezii sunt din ce în ce mai dispuși să-i asume de către banca electronică

Profil de încredere: Polonezii sunt din ce în ce mai dispuși să-i asume de către banca electronică

Internet : Profil de încredere: Polonezii sunt din ce în ce mai dispuși să-i asume de către banca electronică

Polonezii sunt din ce în ce mai des decideți să înființeze un profil de încredere prin intermediul serviciilor bancare online - în conformitate cu statisticile Santander Bank Polska, care citează teoria.EN. Deși pandemia lui Koronavirus are probabil o semnificație considerabilă, se pare că, din 2020 martie până în prezent, numărul de clienți care au profitat de o astfel de posibilitate sa dublat practic: de la 580 mii. pentru peste un milion.

Santander explică faptul că în timpul polilor pandemici au asumat o medie de zeci de mii de astfel de profiluri pe lună. Este greu de surprinzător - sprijinul financiar propus de Guvern în legătură cu pandemia a impus depunerea unor concluzii corespunzătoare, care ar putea fi implementate cu utilizarea unui profil de încredere - electronic și fără a părăsi casa.

Profilul de încredere, cu toate acestea, nu numai beneficiile din stadiul de așezări. Acesta este un fel de identitate digitală, permițându-vă să soluționați o serie de cazuri în birouri. Datorită profilului de încredere, puteți, printre altele, fără a vă părăsi casa, creați o companie (și, prin urmare, să obțineți o intrare sau să actualizați intrarea în CIIDG), utilizați avantajele pacientului.Gov.En, trimiteți o cerere de 500+ sau servi ZUS PE - din 2021, în plus, fără tehnologii învechite, deoarece fără a aplica Flash.

Presupunerea unui profil de încredere necesită doar câteva momente și acces la banca electronică. Detalii pe care le-am descris într-un ghid separat la care vă invităm din acest loc. Profilul de încredere este emis cu data valabilității, dar ceea ce este important poate fi reînnoit, de asemenea, electronic.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu