Principal » Internet » Producătorul Pokemon se luptă împotriva trișorilor - iar Rykoszet a primit utilizatorii de ferestre mobile

Producătorul Pokemon se luptă împotriva trișorilor - iar Rykoszet a primit utilizatorii de ferestre mobile

Internet : Producătorul Pokemon se luptă împotriva trișorilor - iar Rykoszet a primit utilizatorii de ferestre mobile

În multe privințe, Windows Phone 'Un memento utilizatorilor Amigi din trecut. Când întregul produs IT vă oferă știți că platforma lor este moartă, ei se cunosc încă. Nu atingeți hardware sau un sistem de concurență, în ciuda nevoii mai bune pentru nevoile lor - în schimb, le vor pune pe toți în imitarea a ceea ce au în original nu au.Aceasta a fost povestea jocurilor de la Amiga, aceasta este istoria Pokemonului Du-te pe telefoanele Microsoft.

De asemenea, este cunoscut pentru piața mobilă niantică la iPhone și Android - nimic altceva nu există. Deși petiționarea de la Transferarea Pokemonului merge la Windows Phone 'A a semnat deja 100.000 de persoane au semnat deja 100.000 de persoane, să spunem sincer, este "JunAde " este doar o altă dovadă a răspândirii sistemului de sistemicrosoft pe piața mobilă, Numărul de jocuri de descărcare pe Android a găsit deja în compartiment între 50 și 100 de milioane. În această situație, unul dintre programatorii Windows Pheless "și a încercat să iasă în așteptarea în sine a comunității.

POGO-UWP este un client Pokemon neoficial, scris ca platforme universale Windows pentru smartphone-uri de la Systemwwindows 10 Mobile, folosind tot ceea ce sa cunoscut a fi urmărit pentru a fi urmărit metodele de joc API invers. După instalarea jeturilor, proprietarii de noi lumia ar putea, de asemenea, să prindă Jeevilly. Pogo-UWP a oferit o hartă a hărții, grafică bidimensională și a cerut contul Clubului de Trainer WPOkeMon. Astfel încât să începeți să jucați, trebuie să utilizați un smartphone competitiv și să configurați acest cont al clientului client. Vizitarea PookePopów și utilizarea unităților nu a fost o problemă. El a jucat placut, el nu poate fi atât de confortabil, ca pe un iPhone sau un căști zandroid, dar mai bine decât nimic. El a jucat până ieri, pentru că sporit-UWP a încetat să funcționeze.

Cum să implementați Pogo UWP

Niantic nu suferă de inițiativă, care într-o zi jucătorii de prim rang al acestei companii, Ingressa, a fost vreodată convins. Jucătorii care utilizează cele mai convenabil mai convenabile mai convenabile din originalul clienților alternativi, producătorul, producătorul și-a dat avocaților săi pe Creatorul instrumentelor. Cu toate acestea, înainte de Gromko Niantic, condamnăm, valorile pentru o perspectivă mai largă: acești clienți alternativi și instrumente suplimentare au răsfățat jocul, au spart echilibrul. În timp ce ingressa, jocurile cu o gamă mult mai mici și popularitate erau încă atât de grave, în cazul cufunde-l crearea instrumentelor utilizând API-ul de joc transformat în abuz WFSESTIWAL.

Pe Web puteți găsi descărcarea diferitelor instrumente care încalcă termenii serviciului serviciilor NIGARIC care fac întregul joc în Gobezsense Pokemon. FALSS de indicații GPS sunt o bere mică, dar avem, de asemenea, un statut de testare a blocajelor și încărcarea excesivă, avem instrumente pentru alarmarea automată cu privire la prezența Pokemonului și chiar unelte pentru prindere automată a pokemonului. Altele-line - fără a se deplasează de la fund de la un computer, puteți prinde unul, tren până la un nivel maxim, pentru a primi întreaga

..

și ce urmează?

Deocamdată, astfel de acțiuni nu vor fi.Clienții neoficiali și aplicațiile auxiliare nu vor mai putea să se ocupe de serverele de jocuri. Ieri niantic a introdus modificări la încărcătoare, care, în practică, termină posibilitatea de a folosi un apifon al altceva decât clienții oficiali de pe Android și iOS.Toate solicitările sunt acum înregistrate criptografice, astfel încât toate aceste aplicații ale schemelor independente, nu pot genera valoarea corectă a primăriei, ei nu vor ști nimic.

Din ceea ce se poate vedea dintr-o comunitate de lucru pe pokemon, muncă intensă la rupere securitatea Niantica, aceeași garanție reală, a cărei comunitate Ingress nu a reușit niciodată. Forța de aderență în cifre - numai pe subreddic / R / Pokemongodev stă peste 27000. Persoane. Arată ca o mulțime de progrese, inclusiv criptarea decompile cuprinzătoare. Acum rămâne de plătit și rulați-l

..

Cum să reacționeze pe ea niantic, este greu de spus. O altă actualizare nu este expusă, atingând un client care va introduce o mai bună securitate criptografică și va schimba cheile utilizate. În ceea ce privește înșelăciunea în joc, nu o regretăm, este o păcat că toate aceste schimbări vor afecta de asemenea Drawp - în cele din urmă a fost un client complet cinstit pentru Dresmonds cu ferestre.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu