Principal » Internet » Procesare3.2.4

Procesare3.2.4

Internet : Procesare3.2.4

Procesarea este o combinație a unui program grafic și a mediului de programare. În Sketchbook puteți crea imagini, desene și învățați codarea în contextul artelor vizuale. Programul combină două lumi și va lucra atât în ​​mâinile artiștilor, cât și în cadrul programatorilor cu experiență.

Prelucrarea vă permite să creați atât imagini, cât și animații (2D sau 3D), utilizând codul din Java (module suplimentare pot fi instalate și, de asemenea, utilizați Python, Coffeeșriot și JavaScript). Aplicația poate fi specificată ca un cadru artistic - mult timp în înregistrarea funcțiilor au fost scurtate, au fost adăugate o mulțime de clase asociate cu imaginea și animația, dar principiile generale care predomină în timpul programării au fost neschimbate și astfel sintaxa și obiectul - Abordare. Pentru a utiliza programul, pur și simplu stăpânește elementele de bază ale funcționării sale și fundații de programare generală.

Sprijinul de program va fi dificil pentru începători, dar investiția va plăti. Prelucrarea are mari oportunități care nu pot fi repetate în alte programe grafice. Crearea de grafică și animație constă în programare, iar singura limitare este imaginația utilizatorului în două și trei dimensiuni.

Un spectru larg de aplicații de aplicații ilustrează proiectele de probă atașate programului. Multe cărți au fost create despre procesare, iar programul însuși a fost bine documentat, ceea ce facilitează învățarea și cunoașterea posibilităților sale.

Recomandat
Lasă Un Comentariu