Principal » Internet » Procesoarele Ryzen primesc de la driverele AMD pe Windows 7 (actualizare)

Procesoarele Ryzen primesc de la driverele AMD pe Windows 7 (actualizare)

Internet : Procesoarele Ryzen primesc de la driverele AMD pe Windows 7 (actualizare)

Actualizați AMD a fost întrerupt din circularea rețelei de rețea, declarând că a testat doar un Ryzer pe Windows 7, dar șoferii vor fi împărțiți numai pe Windows 10.

Microsoft face ceea ce poate solicita utilizatorilor să permită ferestrelor vechi și versiunile de migrare pe "zece".Cea mai eficientă mișcare până acum este un aspect cu procesoarele Intel -no Kaby Lake sunt susținute oficial numai de Windows10, șoferi pentru "șapte" nu vor fi

..

Cu excepția cazului în care o pedeapsă Intelmen, forțată să mute concurență. HotHardworeurvested că noile procesoare AMD Ryzen, care va debuta pe piață în luna martie, va fi acceptat în mod oficial de Windows 7.

Decizia lui AMD de a emite drivere Ryzena (și Całejplatformy AM4) este o problemă serioasă pentru Microsoft. În lume, undeva. 40% dintre utilizatorii de PC (datele statCountera) folosesc în continuare Zystemu lansat în 2009 și se simte excelent cu acesta, implementarea viziunii unui serviciu de sistem pentru toți lucrătorii nu pare posibil.

Anunțul prin demisie Intel de sprijinul olderwinders pe platforma Kaby Lake (și, anterior a sugerat, Żenawetskylake), cu toate acestea, a însemnat că la un moment dat, nu vor exista computere mai mult pe care le-ar lansa un „pane “ mai în vârstă - care este , exact ceea ce Microsoft este despre. Windows 7 "Organic " va părăsi piața - și poate fi evitat de la divertisment de la Windows XP, care, deși abandonat, încă cu o viață postumă, în conformitate cu diferite statistici utilizate pentru până la 10% din utilizatorii de Internet.

Ryzen cu drivere pentru Windows 7 schimbă situația. Procesoarele, care, în termeni de performanță, sunt potrivite cu cel mai recent canal Intel (și în ceea ce privește consumul de energie chiar de la ei) vor putea fi utilizate pentru a construi computere moderne, care, totuși, păstrează compatibilitatea cu Windows 7 - un sistem care va Primirea patch-urilor va fi de până la 2020.

Pentru AMD să apuce automat un segment mare de piață. Convingerea Intel trebuie să ofere celor care nu doresc "zeci "?Toți cei care, sau un alt motiv pentru care doresc să evite Windows 10, va alege procesoare AMD, care de data aceasta a gestiona în cele din urmă performanța necesară. Și pentru următorii trei ani, se va realiza.

Poate că, atunci când în 2020, voi veni să sprijin Windows7, nici unul dintre utilizatorii săi vor decide să instaleze un computer buruiană unele Ubuntu 20.04 sau alte Distro Linux.Suportul oficial pentru arhitectura AMD Zen este deja în Linux 4.10.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu