Principal » Internet » Procesoarele Intel Alder lac vin. Cum ar fi noi plăci de bază

Procesoarele Intel Alder lac vin. Cum ar fi noi plăci de bază

Internet : Procesoarele Intel Alder lac vin. Cum ar fi noi plăci de bază

Ea a scurs o listă de chipset-uri dedicate noilor sisteme.

În recentele controlere pentru plăci de bază, a apărut o listă interesantă de chipset-uri de serie de 600 de serii destinate pentru noi procesoare Intel caracterizate de arhitectura hibridă. Vorbesc despre soluții pentru sectorul de consum, server și hedt.

600 chipsets series

Din seria de consumatori, să începem cu Z690, care va fi dedicată celor mai avansați utilizatori și va fi pe discul principal dedicat procesatorilor de overclocking cu un multiplicator deblocat. Acest lucru se aplică seriei emblematice sub formă de NP. Asus Rog Maximus, MSI Dumnezeu, sau ASROCK TAICHI. Mai jos în ierarhie sunt H670, B660 sau Bugetul H610 dedicate utilizatorilor mai puțin exigenți. Referințele Q670, Q670E și H610E se referă la soluții încorporate și laptop-uri. Este greu de spus ce va fi R680e, dar poate va fi un sistem dedicat celor mai eficiente laptop-uri de jocuri.

Ziua arhitecturii Intel. Informații noi despre cardurile grafice dedicate

În cazul posturilor de lucru sau de servere, plăcile de bază sunt selectate cu chipset-uri W685 și W680 care susțin noi procesoare Xeon server marcate ca Sapphire Rapids.

O surpriză este partea din spate a chipsetului Hedt sau X699. Până în prezent, de la X299 din 2017, nu au existat știri aici. În Hedt, a fost întotdeauna pus pe o eficiență mai presus de toate, iar întrebarea este dacă Intel este uneori Există un timp al aspectului lacului Alder cu un număr mai mare de miezuri decât ceea ce a fost prezentat recent.

Programe

Actualizări actualizează lucruri noi. Vezi mai multe> HARTERTELCHIPSET

Recomandat
Lasă Un Comentariu