Principal » Internet » AMD RYZEN 3 Procesoare - Maestrii de rentabilitate?

AMD RYZEN 3 Procesoare - Maestrii de rentabilitate?

Internet : AMD RYZEN 3 Procesoare - Maestrii de rentabilitate?

Cu un an în urmă, poate puțin mai devreme, regele rămase al pieței procesoare a fost Intel, care a împărtășit și a condus. AMD a colectat doar răciri de piață, dar nimeni nu a crezut că situația se va întoarce foarte curând. Împreună cu premiera de procesoare din seria Ryzen, utilizatorii și-au frecat ochii în surprindere, iar testerii au lăudat noutatea de la "roșu ". Recent, au existat modele mai interesante care au șansa de a controla nivelul procesatorilor la prețuri accesibile în prețul până la 500 zloți.

Nu toată lumea constă într-un computer de obicei și alege un procesor cu această ocazie pentru cel puțin 1000 de zloți. Unii doresc să facă un echipament economic care să lucreze ocazional în jocuri, dar sarcina sa principală este de a fi eficiența în timpul sarcinilor de zi cu zi, de muncă, în multimedia etc. Apoi alegerea cade pe procesoare la prețuri accesibile pentru până la 500 de zloți, dar

..

Este greu să găsești ceva demn și ceea ce este important, nou cu o garanție. Și apoi apare AMD Ryzen 3.

Ryzen 3 1300x și Ryzen 3 1200 sunt de a costa, respectiv 550 PLN și 450 PLN. Această gamă de prețuri le permite să concureze cu cel mai ieftin model Intel Core i3-7100. Avantajul procesatorilor de serie AMD este, fără îndoială, prezența a patru nuclee și prețul mai mic, dar există o problemă considerabilă - aceste procesoare nu au un aspect grafic integrat. Pentru mulți utilizatori care se aplică numai la muncă pot fi un defect foarte grav.

Cu toate acestea, dacă cineva investește imediat într-o placă grafică dedicată, un astfel de minus nu va fi important deloc. Mai mult, procesoarele din seria Ryzen 3 pot fi rotite, care și mai mult strigând modelul de bază 1200. Fără overclocking, performanța sa este destul de modestă. Dacă cineva nu dorește să se întoarcă și să joace în schimbări în valoarea din BIOS, el ar trebui să aleagă un model de 1300x, care deja la început este foarte eficient și va funcționa în majoritatea aplicațiilor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu