Principal » Internet » Instagram probleme? Utilizatorii din mai multe țări le-au raportat

Instagram probleme? Utilizatorii din mai multe țări le-au raportat

Internet : Instagram probleme? Utilizatorii din mai multe țări le-au raportat

Utilizatorii cu mai multe țări au raportat despre problemele de vineri cu operațiunea Instagram. Aplicații în cauză M.în. Funcționalitățile site-ului web, feedul de știri și inserarea relațiilor.

Potrivit lui Downintector, cele mai multe probleme raportate de Statele Unite, Germania, Marea Britanie Olanda târziu seara, Canada, Italia, Irlanda, Spania, Franța și Rusia. Chiar înainte de ora 21:00, au apărut, de asemenea, aplicațiile de la utilizatorii de Internet polonez.

După. 20:50 Timpul polonez în Germania a fost înregistrat peste 25.000. Aplicații, în Rusia - aproape 10.000., În SUA - peste 35 de mii., Și în Italia - peste 15 mii. În Polonia, au fost raportate probleme de peste 4.000. ori. După un număr de ore de aplicații DOT. Instagrama a scăzut semnificativ.

Contul oficial al site-ului pe Twitter a fost referit la această problemă. "Știm că unii dintre voi pot avea acum probleme folosind Instagram " - Citiți în intrare. Sa subliniat că lucrul la restaurarea funcționalității este în curs de desfășurare.

Să vă reamintim că, luni, au avut loc de aproximativ șase ore de eșec al serviciului Facebook. Chiar înainte de ora 18:00, timpul polonez a început să aibă probleme cu accesul la serviciile de rețea socială, Messenger, Instagrama și Whatsappa.

Potrivit estimărilor, activele private ale lui Marek Zuckerberg au scăzut apoi cu 6-7 miliarde de dolari. Pierderile publicitare ale Facebook însuși au fost estimate la rândul lor la OK. 80 milioane.

Programe

Actualizează știrile. Vezi mai multe> InternetInstagramaria

Recomandat
Lasă Un Comentariu