Principal » Internet » Probleme rapide: adresele dezactivate de predicție și sincronizare

Probleme rapide: adresele dezactivate de predicție și sincronizare

Internet : Probleme rapide: adresele dezactivate de predicție și sincronizare

Când am raportat în februarie, achiziționarea tastaturii populare swiftkey de către Microsoft, au existat multe comentarii că acesta este sfârșitul acestei aplicații și în curând Microsoft va avea modificări care vor degrada treptat calitatea sa. Prea devreme pentru a spune că astfel de comentarii vor fi confirmate, dar...

...că Swiftkey nu este bun. După cum sa raportat de telegraf, una dintre cele mai importante funcții ale acestei cereri a fost dezactivată, care a distins împotriva competiției. În prezent, tastatura nu trimite textul la nor, care a fost inițial pentru a crește eficacitatea prezicerii a ceea ce vrea utilizatorul să scrie. Toate acestea datorită posibilei decalaje de siguranță.

Utilizatorii de la tastatura Swiftkey raportează că, după instalarea proaspătă, primesc în timpul conectării (care este necesar să se utilizeze aplicația și să sincronizeze datele în cloud) Sugestia unei adrese de e-mail necunoscute. Unul dintre utilizatorii programului a trebuit să primească de la o persoană necunoscută (care a achiziționat un nou telefon inteligent) prin e-mail cu informații că adresa sa a fost în formularul de conectare SWIFKY. Echipa SWIFFKEY a făcut deja referire:

În această săptămână, o parte din utilizatorii noștri au observat sugestii neașteptate cu date necunoscute, în cazuri rare e-mailuri. (...) Deși nu constituie o amenințare la adresa securității clienților noștri, am oprit sincronizarea cu cloud și aplicațiile actualizate pentru a elimina predicția adreselor de e-mail.

În plus, rezultatele bazate pe datele introduse de un alt utilizator au apărut, de asemenea, în cuvintele sugerate. Este foarte important să menționați, printre altele, cu nume și nume de oameni specifici, numerele lor de telefon și adresele de e-mail. Alți utilizatori informează că aplicația sugerează cuvinte într-o limbă pe care nu le-au folosit niciodată.

Swiftkey declară lucrări intense privind rezolvarea problemei și restabilirea funcționalității complete a tastaturii. Între timp, vă recomandăm să actualizați programul la cea mai recentă versiune, care poate fi găsită în baza noastră de date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu