Principal » Internet » Problema YouTube - ecranul negru

Problema YouTube - ecranul negru

Internet : Problema YouTube - ecranul negru

YouTube este cel mai popular serviciu din lume pentru vizionarea clipurilor video online. Când navigați în fiecare zi, resursele de servicii pot refuza să se supună unei zile. În această situație, cel mai adesea într-un loc în care ar trebui să fie afișat filmul, apare ecranul negru. Cum să se ocupe de această situație? Mai jos sunt modalități de a rezolva problema cu un ecran negru pe YouTube.


1. Mergeți la adresa selectată cu un clip video, faceți clic dreapta pe fereastră și apoi mergeți la marcajul Setări. Într-o fereastră nouă, faceți clic pe Monitor pictograma Situat în colțul din stânga jos al ferestrei, apoi opriți opțiunea "Activați afișarea hardware ".
2. Un ecran negru pe YouTube poate însemna că nu avem un program instalat Adobe Flash Player. Dacă înainte de a fi instalat, trebuie să o dezinstalați și încercați să instalați din nou.
3. De asemenea, merită reinstalarea browserului web utilizat în prezent, precum și componentele Adobe și Java. Cauza filmului rupt poate fi, de asemenea, un disc agresiv. În acest caz, vă recomandăm să curățați sistemul de la fișierele de gunoi și de sistem. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza programe externe gratuite, cum ar fi Ccleaner, Adwcleaner sau AppCleaner.

Recomandat
Lasă Un Comentariu