Principal » Internet » Problemă cu performanța sistemului - cum să o rezolvați?

Problemă cu performanța sistemului - cum să o rezolvați?

Internet : Problemă cu performanța sistemului - cum să o rezolvați?

Foarte des se întâmplă că computerul este eliberat fără un motiv mai mare, programele funcționează mai lent, sistemul cu o întârziere răspunde comenzilor. Uneori se întâmplă ca un program să funcționeze în fundal, care ocupă resurse semnificative și cauzează toate problemele. Cum să se ocupe de asta?

Pentru a verifica dacă un program nu descărcați prea multe resurse de sistem, executați Gestionar de sarcini Apăsați combinația de taste Ctrl + Shift + ESC și trecerea la tabară Procese.

Într-o fereastră nouă, vom vedea toate programele și procesele care rulează în prezent, precum și funcțiile Windows. Făcând clic pe titlurile coloanelor NP. Procesor, memorie, disc dacă Reţea Putem extinde obiectele individuale în ceea ce privește cel mai mare consum.

În orice moment, putem alege procesul care ne interesează și apoi terminați-l făcând clic dreapta pe acesta și selectați selectând opțiunile meniului contextual Finalizați sarcina. Cu toate acestea, nu uitați să nu închideți procesele de sistem, deoarece acest lucru poate duce la suspendarea operațiunii sistemului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu