Principal » Internet » Problema cu Instagram? Doar agitați telefonul

Problema cu Instagram? Doar agitați telefonul

Internet : Problema cu Instagram? Doar agitați telefonul

Problemele legate de suspendarea aplicației Instagram nu vor mai cere utilizatorului de auto-raportare să le utilizeze formulare sau e-mailuri. Noua caracteristică o va face în sine, tot ce trebuie să faceți este să vă agitați dispozitivul.

Serviciul de la Verge se referă la șeful Instagramului, Adam Mosseri, care a anunțat două noi produse în aplicație pentru partajarea fotografiilor și a videoclipurilor. Una dintre ele este funcția de raportare a erorilor menționate mai sus cu agitare.

Perlele de aplicare

Mosseri numește noi opțiuni în aplicația cu bijuteriile ascunse. O funcție de agitare a telefonului pentru a raporta o greșeală, funcționează foarte simplu. Tot ce trebuie să faceți este să agitați dispozitivul pentru a face o fereastră pentru a raporta o problemă. Al doilea nou vă permite să eliminați o fotografie din carusel fără a scoate întregul post.

Din păcate, funcția de agitare este disponibilă numai în Statele Unite. Acest lucru nu înseamnă, totuși, că în viitorul apropiat nu va apărea și în alte țări. Deocamdată, creatorii doresc să vadă cum pot gestiona noii utilizatori de raportare și le pot prioritiza în funcție de semnificația erorilor din aplicație.

Îndepărtarea din carusel

În ceea ce privește o opțiune de eliminare a fotografiilor mai puțin distractivă, acesta este disponibil numai pe iOS. Șeful Instagrama a spus că aceasta este o funcție pe care utilizatorii le-au cerut o lungă perioadă de timp, motiv pentru care compania a decis să o livreze în cele din urmă. Mosseri anunță că, din acest motiv, opțiunea va apărea în curând în versiunea aplicației Android.

Instagram

Site-uri populare de rețele sociale

Programe

Actualizări actualizări. Știri. Vezi mai multe> SoftwareInstagramaM

Recomandat
Lasă Un Comentariu