Principal » Internet » Problemă cu Allegro - Login

Problemă cu Allegro - Login

Internet : Problemă cu Allegro - Login

Încercați să vă conectați la serviciul de licitație allegro, dar aveți o problemă cu conectarea corectă în contul dvs. Mai jos sunt sfaturile pentru a ajuta la rezolvarea problemei cu Allegro și conectați-vă corect în contul dvs.


1. În primul rând, introduceți conectarea corectă. Autentificarea ar trebui să fie înțeleasă ca numele de utilizator pe care l-am dat în timpul înregistrării. Conectarea este atat Nume de utilizator, precum și Adresa de email. Dacă nu suntem siguri sau uitați, puteți introduce adresa dvs. de e-mail aici. Este demn de remarcat dacă nu există niciun buton la introducerea datelor Majuscule, Deoarece schimbarea caracterelor la literele majuscule va fi citită ca o parolă incorectă. O eroare care apare frecvent este, de asemenea, o modificare a caracterelor de pe tastatură - această problemă explicată într-un ghid separat.
2. Introduceți corect parola. Dacă suntem siguri că numele de utilizator este corect, dar parola nu este acceptată, apoi valoarea la conectare, selectați parola de reamintire: în consecință Conectați-vă → Parolă (reamintiți parola). Mergeți la subpagina potrivită, oferim o adresă de e-mail și apoi ne așteptăm la o parolă pe care ar trebui să o primim pe o cutie poștală. Parola poate fi schimbată și trecerea la // SSL.allegro.PL / Parolă / Memento.Php.


3. În cazul unei schimbări recente a parolei, este recomandabil să ștergeți cookie-urile (cookie-uri) din browserul pe care îl utilizați în prezent. Datorită acestui lucru, vom putea salva o nouă parolă, deoarece browser-ul anterior ar putea aminti zgomotul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu