Principal » Gaming » Pro Evolution Soccer 2018 - Câteva zile la primul fluier

Pro Evolution Soccer 2018 - Câteva zile la primul fluier

Gaming  : Pro Evolution Soccer 2018 - Câteva zile la primul fluier

Anterior, în prezent Predominant Pro Evolution Soccer, a fost nereușit. Nu-ți face iluzii. Noi omitem lipsa multor licențe, deoarece FIFA a condus în această privință, deoarece a fost întotdeauna. Dar un joc de lemn, un corp grafic foarte slab și numeroase greșeli au făcut ca jocul să nu câștige mai popular și încă o dată oferta de sporturi EA a aterizat pe rafturile unui număr mai mare de utilizatori. Va fi noua ediție mai bună. Speram.

Cel mai mare ilustru al versiunii anterioare a fost diferența în cadrul dintre platforme. Cu excepția cazului în care consolele de generație următoare au primit cel mai bun cadru, astfel încât computerele au trebuit să se stabilească pentru grafică acum câțiva ani. Se uită tragic. Din fericire, Pro Evolution Soccer 2018 a rupt această tendință ciudată și oferă grafică la un nivel foarte similar, astfel încât utilizatorii de PC-uri puternice nu trebuie să simtă victimele.

Când vine vorba de gameplay, dezvoltatorii cu Konami au introdus sistemul real Touch +, responsabil pentru controlul mingea de către concurenți. Deși a fost deja disponibilă mai devreme, sistemul ia în considerare multe părți ale jucătorilor, datorită cărora urmărim diferite animații pe teren, gândire, dribling etc. În timp ce în părțile anterioare ne-am putea plânge despre animații repetate, putem conta pe un soi mai mare aici. Fragmentele fixe ale jocului au fost, de asemenea, îmbunătățite.

În modurile de divertisment, au fost produse noi în modul Master League - în joc au existat turnee înainte de sezon sau un număr mai mare de mișcări de transfer. Pentru a spune adevărul, este greu să vină cu ceva de dezvăluitor, dar modul de caracteristică inovatoare la concurs sa întâlnit cu mult interes, deci poate și ar trebui să riscă pe Korns?

Jocul va veni și va recâștiga încrederea jucătorilor? Dacă FIFA trebuie să se teamă? Vom afla pe 12 septembrie, atât de curând în curând. PES 2018 sa dovedit a fi o readus de succes. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu