Principal » Gaming » Pro Evolution Soccer 2017 - FIFA fără un concurent

Pro Evolution Soccer 2017 - FIFA fără un concurent

Gaming  : Pro Evolution Soccer 2017 - FIFA fără un concurent

De când ne amintim, pe computere și console au fost doar două bile lovite - FIFA și PES. Uneori au apărut mai puține jocuri cunoscute, care au încercat să împingă între doi giganți, dar nici o licență, o grafică mai gravă și lipsa forței de marketing au făcut aceste jocuri mai repede decât apariția. Lupta dintre doi giganți a făcut ambele jocuri de la an la an să fie mai bună. A terminat?

Cu jocuri ciclice care apar în fiecare an ar trebui să fie că de fiecare dată când sunt mai bune decât predecesorul, care motivează să cumpere. Cel puțin asta ar trebui să fie. Asemenea ar trebui să fie semnificația acestui tip de jocuri. Dacă ei concurează cu ei înșiși două jocuri despre aceleași - în cazul nostru de fotbal - în fiecare an există concurență și evaluare a schimbărilor, progresului, noutății etc. Acum câțiva ani, FIFA a luptat cu PES egal la egal, iar utilizatorii au susținut între ele, desen tot mai multe argumente noi. Din păcate, aceste vremuri frumoase se termină.

De ceva timp, diferențele dintre vinorii individuali devin mai mici. Fasole! Uneori, schimbările pot fi numărate pe degetele unei mâini. Diferențele dintre FIFA 2015 A 2016 sunt neglijabile, cum ar fi PES 2016 și 2017. Jucătorii se simt înșelați și fără a clipea să părăsească seria preferată PES pentru FIFA și invers.

În acest an, FIFA 17 are mai multe știri interesante. Acest lucru este în primul rând un nou motor grafic de frostbită, care pe PC și consolele noi de generare îmbunătățește semnificativ problemele vizuale. În plus, firul de caracteristici a fost implementat - este adevărat că destul de modest, dar întotdeauna. Și ce știri găsim în PES 2017? bine

..

În adevăr, în ceea ce privește termenul tehnic, jocul sa oprit acum câțiva ani. Grafica a fost cosmetică, stadioanele arata foarte artificial, animațiile sunt uneori foarte strâmbe, iar comportamentul portarilor solicită o transpirație în ceruri. Da, acum câțiva ani, nu am ridica aceste aspecte, dar trece timpul și nimic nu se schimbă. Este necesară o revoluție, nu doar amendamente minore din an la an. Toate acestea ar putea fi incluse în DLC sau un nou plasture, iar pedepseúte de producători pentru această plată sărat. Nu calea. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu