Principal » Internet » Prizmo3.1.17

Prizmo3.1.17

Internet : Prizmo3.1.17

Prizmo este un instrument pentru conversia textului vizibil în fotografii, scanări și cărți de vizită către documente text sau intrări în agenda de adrese OS X. Programul vă permite, de asemenea, să editați documentul de scris și să reduceți graficele din documentele procesate.

Programul utilizează sistemul Proprietar OCR, disponibil și în poloneză, a cărui sarcină este de a recunoaște caracterele bazate pe documentele scanate. Prizmo acceptă scanere, dar și camere de luat vederi sau camere de la Maki, combinându-le direct.

Pentru a citi textul, pur și simplu importați o imagine la program sau trageți de la Finder și marcați această parte a documentului care urmează să fie procesată. Puteți prejuga o fotografie anterior, îmbunătățiți contrastul și focalizarea.

Textul definit poate fi îmbunătățit manual, folosind și dicționarul corect de ortografie și apoi salvează pe biroul computerului, tipăriți sau încărcați e-mail. Programul poate fi, de asemenea, comandat să citească textul sistemului sintetizatorului de vorbire sau să se traducă automat în altă limbă. Textul citit poate fi salvat ca text formatat (text bogat), PDF cu căutare de text sau imagine.

În versiunea de încercare, Prizmo acoperă câteva cuvinte și nu permite citirea lotului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu