Principal » Android » Prisma4.4.2.577

Prisma4.4.2.577

Android  : Prisma4.4.2.577

Prisma este o aplicație populară, foarte interesantă de styling. Puteți utiliza filtre inspirate de cele mai populare opere de artă. Există o inteligență artificială care recunoaște subiectul fotografiei și pregătește un filtru.

Prisma are o cameră încorporată și puteți face o fotografie la care va fi aplicat un filtru sau alegeți o fotografie din galerie și tăiați într-un personal pătrat. Puteți alege dintre mai multe stiluri de duzini, clasice și moderne. După crearea unui filtru, puteți alege intensitatea pentru el mișcându-vă degetul pe ecran.

Stilurile sunt foarte interesante. Mulțumesc, imaginea poate arăta ca o lucrare de Picassa, muște, Hokusai, un colaj dadyist, un mozaic de hârtie și multe altele. Pentru a crea un filtru, trebuie să aveți o conexiune la internet.

Programul a fost, de asemenea, extins pentru funcțiile sociale. Fotografiile modificate pot fi publicate pentru a avea acces la toate comunitățile. Site-ul poate afișa propuneri pentru fotografii nou adăugate pe baza locației utilizatorului, în primul rând, arată acele fotografii care au fost făcute în împrejurimile imediate.

În plus față de publicarea fotografiilor direct pe site, o imagine gata poate fi împărtășită pe Facebook, Instagram sau salvați în memoria telefonului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu