Principal » Internet » Prisma cu funcții sociale - Instagram va avea concurență?

Prisma cu funcții sociale - Instagram va avea concurență?

Internet : Prisma cu funcții sociale - Instagram va avea concurență?

Prisma, sau una dintre cele mai controversate aplicații mobile pentru aplicarea efectelor asupra fotografiilor, este încă un interes mare al utilizatorilor. Am prezentat recent alternativa desktop, recent, în timp ce lumina zilei a înregistrat o actualizare a aplicației originale care adaugă funcții sociale programului. Cu timpul, serviciul de prisma va deveni la fel de popular ca Instagram?

Capabilitățile anterioare ale programului nu s-au schimbat. Încă putem face o fotografie cu ajutorul său (sau să alegeți un fișier existent din galerie) și apoi să puneți unul dintre filtre, de obicei schimbând foarte mult aspectul final al fotografiei. În ipoteza, efectele trebuie să facă fotografii să arate ca imagini, adesea lucrări abstracte.

Pe de altă parte, funcțiile sociale sunt noutate totală. Pentru a le folosi, va trebui să vă verificați identitatea utilizând numărul de telefon sau să configurați un cont de utilizator direct pe site-ul Prisma. Alternativ, ne putem conecta, de asemenea, prin contul Facebook.

[1/2

Din acel moment, vom avea acces la propriul dvs. cont, din care este posibil să publice fotografii convertite pentru a deveni disponibile pentru întreaga lume. În mod similar, după cum chiar și în Instagram menționat deja, puteți seta, de asemenea, tag-uri pentru a stabili un set astfel încât alți utilizatori site-ului se poate trece cu ușurință la subiectele fotografiilor pe care ei sunt interesați. Imagini care vor face apel la noi pot însemna inimi, dar pentru moment nu există nicio posibilitate de a afișa comentarii.

Prisma oferă, de asemenea, un analog cu previzualizare Instagram a fotografiilor cele mai recente adăugate și cele care obține cea mai mare popularitate. Dacă vom furniza datele aplicației despre locația noastră, galeria va lua în considerare și prima vizualizare fotografii adăugate de utilizatori din zona noastră.

Până în prezent, aplicația a colectat atât fani cât și critici în jur. Schimbarea situației după ultima actualizare? Știri Puteți vedea acum instalarea celei mai recente ediții a Prisma, care este disponibilă pentru descărcare din baza noastră de date: există o versiune pentru Android și iOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu