Principal » Internet » Prime Lumea pentru weekend

Prime Lumea pentru weekend

Internet : Prime Lumea pentru weekend

Ca parte a divertismentului de week-end, oferim o producție gratuită la nivel mondial, care ar trebui să dobândească fanii unor astfel de jocuri ca eherleduri sau eroi ai puterii & Magic V, deoarece sunt responsabili pentru aceasta legată de aceste proiecte.

Creatori Prime World - Strategie cu elemente RPG - vă invităm la o lume fantastică unde jucătorii utilizați de magie și tehnologie.

Prime World - remorcă oficială

Se luptă pentru controlul asupra titlului de materie primă primă. Lucrarea este similară cu Dota 2 sau Liga Legends, dar este capabilă să vă laudă propriile soluții, cum ar fi opțiunea de construire și căutare pentru o fortăreață personală care influențează rezultatele rezultatelor în bătăliile.

Vorbim despre una dintre cele două părți ale conflictului, obținând acces la alți eroi, precum și la talentele ulterioare. Jocul se bazează în principal pe concursul echipelor opuse. Jucătorii au oferit 8 moduri de distracție diverse în care 3 până la 3 sau 4 pentru 4 pot concura. De asemenea, vor exista misiuni pentru loneling.

Jocurile lui Non-Marcat Mobile vor fi mulțumite de disponibilitatea tutorialului de conducere într-un mod accesibil de luptă, utilizarea talentelor personajelor individuale sau luarea de steaguri și apoi extinderea teritoriului master. Merită, de asemenea, să știi cum să lupte pe propriul dvs. teren întărește abilitățile și cum vrăji folosite în legătură cu eroii unui sex diferit.

Producția se caracterizează prin setarea grafică a ochilor, într-un climat de fantezie standard cu culori pastelate, precum și un sunet foarte bun.

Jocul Prime World poate fi descărcat în secțiunea: Programe -> Jocuri -> Strategic.

Te invitam!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu