Principal » Internet » Premiera Pro celebrează ziua de naștere: ajută la crearea de filme de la 25 de ani

Premiera Pro celebrează ziua de naștere: ajută la crearea de filme de la 25 de ani

Internet : Premiera Pro celebrează ziua de naștere: ajută la crearea de filme de la 25 de ani

Adobe își sărbătorește cea de-a 25-a Premiere Premiere Pro - un program care a revoluționat procesarea video digitală. În mod oficial, Premiere Pro nu este încă de 25 de ani, dar producătorul a adăugat, de asemenea, ora Adobe Premiere - primul program pentru prelucrarea video neliniară, care ar putea fi pornită pe un computer de consum (discurs de curs despre Mac).

Prima ediție a Adobe Premiere a apărut în decembrie 1991. Programul a fost susținut de format QuickTime, sunet pe 8 biți, vă permite să creați videoclipuri în 160 × 120 pixeli și să le scrieți pe bandă. În cea de-a doua versiune, emisă în septembrie 1992, au existat efecte, posibilitatea de a crea subtitrări, eliberarea și accelerarea fotografiilor și sunetul pe 16 biți, care a fost un salt imens de calitate. Nu a fost primul program pentru o ediție film non-linear. Anterior, pe Macintosha II, puteți lucra cu Avid / 1, dar a cerut asamblarea componentelor suplimentare pe computerul dvs. și a fost mult mai scumpă. Pioneerul a fost Lucasfilm și Editdroid, dar aceasta este o altă poveste.

Adobe Premiera 1.0 (19 martie 1990)

Datorită un preț accesibil, nu foarte dificil de utilizat și interesante posibilități (schimbare în ordinea de fotografii, adăugând o coloană sonoră, mai târziu, de asemenea, efectele) Adobe Premiere a aparut pe mai multe maccases și a dat instrumente pentru asamblare pentru persoanele care anterior nu au visate le din cauza costurilor ridicate. Avid a domnit pe piața profesională, dar consumatorii și începătorii au ales Adobe Premiere. Acest program a fost creat de Final Cut Pro - Steve Jobs dorea să aibă ce să lupte cu produsul Adobe.

Premiera sa dezvoltat foarte repede. Deja în 1994 a reușit să joace video la 60 de cadre pe secundă. În 1996, el a știut 4k Materiale pe Windows, în 2001 a primit un mixer de sunet. În 2003, a fost timpul să proiectăm un program de la zero, în conformitate cu noile standarde. A fost creată Adobe Premiere Pro, pe care o cunoaștem astăzi, cu Encoderul Adobe Media separat. Astăzi nu trebuie să-l prezinte pe cineva. Numele programului defilează în subtitrările finale de hit-uri cinematografice mari, independente de producție și de filme amatori. Premiere PRO TRIAL Versiunea poate fi găsită în baza de date a programului nostru. Începători recomandăm un program mult mai simplu de elemente de premiere.

25 de ani de Adobe Premiere Pro

Sărbătoarea 25. Ziua de naștere Premiere Pro va sărbători concursul organizat cu trupa Imaginați-vă dragoni. Există un premiu mai mare de 25.000 $ și câteva premii mai mici, inclusiv tineri creatori, un favorit al publicului, cel mai bun film scurt sau cea mai surprinzătoare producție. Pentru a participa la concurs, trebuie să descărcați materialele din înregistrări și să asamblați videoclipul muzical la melodia "Believer ". Din păcate, cetățenii polonezi nu pot începe în competiție din cauza restricțiilor legale, dar ideea pare interesantă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu