Principal » Internet » Premiera Xiaomi Redmi Nota 5 într-o săptămână? El promite să fie un alt hit

Premiera Xiaomi Redmi Nota 5 într-o săptămână? El promite să fie un alt hit

Internet : Premiera Xiaomi Redmi Nota 5 într-o săptămână? El promite să fie un alt hit

În Ziua Îndrăgostiților, 14 februarie, lumina zilei va vedea un nou dispozitiv Xiaomi și va fi probabil smartphone-ul Redmi Nota 5 - succesorul care se bucură de o mare popularitate a Redmi Nota 4, pe care am avut ocazia de a testa în 2016. Pe baza informațiilor existente și a primului-ministru al altor smartphone-uri ale producătorului chinez (în aceste debuturi din Polonia, Redmi 5 și 5 Plus în Polonia), acum puteți avea acum o probabilitate deosebită ca subansamblele să meargă.

Dispozitivul este aproape sigur echipat cu un ecran despre proporțiile la modă de astăzi 18: 9. Același afișaj a primit modele Redmi 5 și 5 plus, deci este dificil pentru un model care stă în rândul producătorului mai mare, pentru a rămâne la proporții de modă veche 16: 9. Este, de asemenea, posibil ca acesta să fie exact același afișaj care a fost în Redmi 5 Plus: Ecranul de rezoluție HD + 5,99 inch (1080 × 2160 pixeli).

Invitație la premiera pentru presă. Sursa: Android Central

Reflecțiile asupra rețelei se aplică și procesorului. Unele zvonuri indică faptul că dispozitivul poate fi eliberat în două versiuni: cu Snapdragon 630 și 636. Primul dintre ele constă din opt nuclee Cortex A53 și este echipat cu grafică Adreeno 508, în timp ce al doilea oferă opt nuclee de grafică Kryo 260 și Adrenno 509. Cu toate acestea, este de remarcat faptul că suportul de display-uri cu rezoluție FHD + apare numai în specificația de mai noi Snapdragon 636, astfel încât, în acest context, pare a fi o opțiune mai probabil.

Xiaomi Redmi 5 și Redmi 5 Plus - dacă oricare dintre afișajele de mai sus vor merge la Redmi Nota 5?

Este, de asemenea, foarte probabil să folosească două lentile de cameră pe spate, în care utilizatorii pot pune speranțe mari - seria anterioară de telefoane Xiaomi au surprins în multe privințe, dar calitatea fotografiilor din camerele lor cel mai adesea nu aparțin avantajelor. Surpriza nu ar trebui să fie în contextul bateriei (probabil că va rămâne neschimbată față de un model de 4100 mAh cu Redmi 4) și versiunile de memorie disponibile. Vom vedea probabil o combinație de 3 GB de memorie de operare cu 32 GB de date pentru date și 4 GB RAM împreună cu memorie de 64 GB.

Xiaomi Redmi Nota 4

Prețul rămâne necunoscut. Cu toate acestea, smartphone-ul smartphone poate face un preț similar ca predecesorul său. Să vă reamintim că Xiaomi Redmi Notă 4 În momentul testului nostru, versiunea cu 3 GB RAM și memorie de 64 GB pe care ați putea cumpăra-o pentru echivalentul a aproximativ 200 de dolari într-un magazin străin. La cursul de astăzi și fără taxe suplimentare, aceasta înseamnă că suma de mai puțin de 700 zloți. Acesta promite să fie că vom face cu un alt hit.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu