Principal » Internet » Primul-ministru Far Cry 4 pe 20 noiembrie, ne mutăm în Himalaya

Primul-ministru Far Cry 4 pe 20 noiembrie, ne mutăm în Himalaya

Internet : Primul-ministru Far Cry 4 pe 20 noiembrie, ne mutăm în Himalaya

Zvonurile despre Cry 3 și transferul de acțiuni din junglă din munți au mers mult timp, iar Ubisoft a decis în cele din urmă să confirme. Cea de-a patra versiune a seriei este de fapt aici pentru o lungă perioadă de timp și în magazinele europene, la 20 noiembrie, la 20 noiembrie. Studioul de la Montreal, care ajută echipele de la Toronto, Shanghai și Kiev, precum și echipa de divertisment Red Storm, este responsabilă pentru dezvoltarea proiectului. Vom vedea o versiune pe PC, PlayStation 3, PS4, Xbox 360 și Xbox unul.

Producătorii probabil au scos pe bună dreptate că ceea ce este o mulțime de nesănătoasă și așa după restaurarea seriei la grație datorită încorporării în climatul tropical, Cry 3 a plecat după o parte mai rece a lumii. Jucătorul va fi aruncat pe zonele din Kyrat în Himalaya, unde îl va lupta cu forțele celor bogați și înarmați pentru dinții regelui autoproclamat al regiunii. Va fi dificil să spargeți Vaas de la vederile de mărci anterioare, dar după toate acestea îmi păstrez degetele încrucișate pentru răul principal. Poate fi de neuitat.

În ceea ce privește opțiunile de jocuri noi, nu este încă prea mult, care nu este încă mult, menționând noul set de arme extrem de mortale, un pachet de vehicule interesante, care va fi util să călătorească o lume largă deschisă și, bineînțeles, în general O caracteristică majoră a regiunii. Deocamdată, prezența elefanților nu a fost încă confirmată, de asemenea ca un mijloc de transport, dar probabil prezentând jocul la E3-le, printre altele, vom demonstra doar.

Desigur, împreună cu anunțarea debutului de date, Cry 4, a început să încurajeze ordinele premii pentru proiect. Oricine decide să achiziționeze un shooter înainte de a rezulta în magazine poate conta pe actualizarea automată a produsului la versiunea limitată, purtând trei misiuni bonus pentru loneling. Să jucăm aici cunoscut pentru un conținut suplimentar pentru partea anterioară a lui Hurka, înarmată cu mare Harpun. Deci, Ubisoft vrea să ne urmărească atenția...

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu