Principal » Internet » Aproape 90% din utilizatorii Windows 10 utilizează cea mai recentă ediție a sistemului

Aproape 90% din utilizatorii Windows 10 utilizează cea mai recentă ediție a sistemului

Internet : Aproape 90% din utilizatorii Windows 10 utilizează cea mai recentă ediție a sistemului

Cu câteva zile înainte de eliberarea așteptată a Upgrade-ului din octombrie Windows 10 a venit timp pentru un alt rezumat al statisticilor legate de ritmul de instalare a noii versiuni a sistemului de către utilizatori. Încă o dată, sursa informației este un adduplex, care creează propria bază de date pe baza anunțurilor utilizate în aplicații. Potrivit unui nou raport publicat, cea mai recentă versiune disponibilă a Windows 10 utilizează în prezent aproape 90% din utilizatorii săi.

Vorbire în acest caz cu actualizarea aprilie, adică Windows 10 în versiunea 1803. După cum se dovedește, acum această versiune funcționează pentru 89,6%. Calculatoare din Windows 10. Locul al doilea cu un scor mai mic de 6 la sută este actualizată în toamnă pentru dezvoltatori, și o alta - Windows 10 versiunea 1703 (update pentru dezvoltatori), care este instalat în prezent la mai puțin de 2 la sută. Calculatoare din Windows 10.

Popularitatea Windows 10 ediții în septembrie, sursa: adulos.

Apropo, totul indică faptul că actualizarea din aprilie nu va bate succesul versiunii anterioare a Windows 10 în contextul vitezei de încredere a utilizatorului. Actualizarea de toamnă pentru dezvoltatori în perioada corespunzătoare, de fapt, a depășit deja pragul de 92% la instalare. Calculatoare din Windows 10. Versiunea 1803 nu este deja mai mare a scorului dvs., deoarece oricare dintre zilele cel mai probabil, utilizatorii vor primi sistemul de actualizare din octombrie.

Interesant, cu ocazia statisticilor legate de sistem, ADULEX prezintă, de asemenea, informații despre popularitatea dispozitivelor Microsoft din seria de suprafață. După cum se dovedește, modelul cel mai popular este suprafața pro 4. Penultimul loc ocupă de suprafață (care nu ar trebui să fie o surpriză, deoarece dispozitivul a apărut recent pe piață), în timp ce ultima poziție aparține suprafeței staționare 'un studio.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu