Principal » Internet » Adevărat sau fals? Am dat mituri despre seturi de calculatoare gata făcute

Adevărat sau fals? Am dat mituri despre seturi de calculatoare gata făcute

Internet : Adevărat sau fals? Am dat mituri despre seturi de calculatoare gata făcute

Nu este nimic de ascuns, seturile de calculatoare gata făcute în conștiința marea majoritate a clienților nu se bucură de o bună reputație. Ma gandesc la acest tip de echipament, oamenii au o configurație imediat prost potrivire din clasa slabă a sursei de alimentare, în care picură de locuințe din China, cu un kitsch și pentru un preț mult mai excesiv. Nimic interesant - ați dori să spuneți.

Dar asta nu este doar un patch dăunător care lipitează cu seturi de ani în urmă pe baza unui grup limitat de dispozitive? Și care are multe în comun cu adevărul, care spun că toate mașinile italiene sunt inferioare celor din Germania? Am decis să aflăm pe pielea mea.

să se cunoască reciproc! Un computer vizibil pe fotografia de mai sus este Optimus E-Sport MH310T-CR3, una dintre propunerile producătorului polonez pentru Crăciunul din acest an. Acest echipament a fost echipat cu.în. Intel Core i5-8400, grafică Nvidia GeForce 1050 GTX Ti 4 GB, 8 GB de memorie și Microsoft Windows 10 acasă. În plus, acesta are o garanție de trei ani în sistemul din ușă în ușă, prin care, dacă este necesar, producătorul pe propria cheltuială a curierului, suport tehnic de zi cu zi și prețul de vânzare cu amănuntul propriu de 3,599 PLN.

Și aceasta este specificația tehnică completă:

  • Procesor: Intel Core i5-8400 2.8 GHz,
  • Plăci de bază: MSI H310M PRO-VD,
  • RAM: DDR4 Ballistix Sport Lt 8GB / 2400 CL16 Dr. Roșu,
  • Placă grafică: MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC,
  • Hard Drive: Seagate 1TB 7200 OBR. 64MB Barracuda,
  • Alimentare: Corsair VS450 (CP-9020170-UE),
  • Locuințe: Corsair Seria Carbide SPEC-03,
  • Sistem: Windows 10 HOME PL 64-BIT,
  • Unitate optică: LG Gh24nsd1 SATA,
  • Altele: Ventilatorul LED Corsair AF120.

Am decis să arătăm cu atenție la această propunere Optimus, iar apoi toți ochii contrastează cu unele viziuni pe cele mai populare kituri. Cât de mulți dintre ei sunt în lucruri adevărate fapt?

[CDC = Optimus E-Sport MH310T-CR3 | // www.euro.COM.com / computer desktop PC / e-optimus-sport-mh310t-CR3-Intel-core-i5-8400-8gb-1TB-gtx1050ti-W10.Bhtml # Aftersearch-1141481418% 7C% 7C% 7C% 7CProduct | 3599 | 2_max | logo | // www.euro.COM.PL / Computer-Stationary-PC / Optimus-E-Sport-MH310T-CR3-Intel-Core-i5-8400-8GB-1TB-GTX1050TI-W10.Bhtml # Aftersearch-1141481418% 7C% 7C% 7C% 7CProduct | Verificați oferta | atenție! Cumpărarea acestui setat înainte de sfârșitul anului 2018 r., Puteți primi suplimentar un set de gadget-uri MSI în valoare de PLN 290![/ Cdc mit # 1. Seturile de calculatoare sunt întotdeauna prea scumpe - Fałszspójrzcie parte a declarației de mai sus, apoi adăugați componentele analoage ale unui cărucior la orice magazin de calculatoare. Cum să nu vedeți, Optimus E-Sport MH310T-CR3 nu costă mai mult decât echipat în mod analog. Dimpotrivă - privirea peste bord, există chiar puțin mai ieftin și luând în considerare garanția unui suport tehnic confortabil și centralizat, cade destul de atractiv.

Amintiți-vă faptul că cumpărarea unui computer compus din părți într-adevăr nu cumpărați un computer, dar acest lucru este și, eventual, serviciul echipamentelor de testare a depozitelor și stabilității. În acest caz, vânzătorul rar își asumă responsabilitatea pentru unitate ca întreg. În cazul unor probleme, acestea se referă de obicei la departamentele de sprijin ulterioare de la producătorii de componente potrivite, ceea ce necesită abilitățile de a determina sursa defecțiunii, puterea lucrurilor născut alte necazuri, în special pentru persoanele mai puțin avansate din punct de vedere tehnic.

Mitul # 2. Sursele de alimentare în kituri gata făcute sunt cea mai mică clasă - falsă

Ei bine, sursele de alimentare de marcă "adaptorul AC " de la locurile de licitații pot provoca de fapt motive rezonabile pentru îngrijorări. În cele din urmă, unitatea de alimentare este un element cel mai important al computerului, care corespunde livrării corecte a energiei necesare. În situații extreme, o clasă rea, sursa de alimentare poate în mod neașteptat să strică, trăgând restul componentelor din spatele. În setul Optimus E-Sport MH310T-CR3, cu toate acestea, nu vom găsi niciun nume "A, ci un produs de la renumitul brand american Corsair, echipat cu toate securitatea actuală necesară și ventilatorul eficient. Oricum, aceeași companie este, de asemenea, responsabilă pentru conținutul neutilizat de acoperire. Există ceva de frică? Nu.

Mitul # 3. Setul finit este o garanție a configurației nelimitate - falsă

Cunoscut de ani de zile, ei se obișnuiesc de faptul că producătorii încearcă cu toate costurile să le pună într-o singură persoană ca cele mai atractive componente, care se aplică în special la placa grafică, economisind elementele rămase. Această procedură, desigur, publicitate și unul dintre motivele presupuse probleme cu calitatea sursei de alimentare. Dar Optimus E-Sport MH310T-CR3 și, în acest sens, este o mână defensivă.

Placa grafică în sine este de cea mai înaltă calitate - are o răcire eficientă și liniștită, și, de asemenea, caracterizată de overclocking. Mergând mai departe, merită să acordăm o atenție deosebită memoriei RAM, care este echipată cu o radiază. În cele din urmă, hard diskul este un produs seagate cunoscut și dovedit, iar carcasa ventilată garantează condiții confortabile de lucru ale tuturor acestor părți.

Acest set dedicat pentru jocuri de e-sport, cum ar fi Counter-Strike, adică - în uneltele - ar trebui să satisfacă placa grafică din clasa de mijloc, dar ar fi bine să se gândească la cel mai puternic procesor pentru maximizarea numărului de cadre. Și bine da. GeForce GTX 1050 Ti nu este un demon de performanță, dar în jocuri axat pe un joc de rețea, care de natură să aibă un cadru simplificat, nu constituie o limită. Cu toate acestea, o unitate centrală centrală de șase centrali se va ocupa de fiecare număr de jucători și să reușească chiar și în timpul acțiunilor intense maxime, garantând distracție lichidă.

Mitul # 4. Setul finit nu poate fi extins - fals

Acest mit cel mai probabil din faptul că multe seturi de pregătire sunt securizate prin sigiliu de garanție. Poate că alți producători interzic interferențele față de interior, dar Optimus E-Sport MH310T-CR3 cu astfel de restrictori nu sunt acoperite. Producător, desigur, înseamnă componentele individuale pe care serviciul le-a conștient, este responsabil pentru ce părți. Cu toate acestea, în mod autonom adăugând memoria sau schimbarea plăcii grafice pentru un model mai bun nu este interzisă. Resursa portofelului dovedește limitarea exclusivă.

MIT # 5. Instalarea seturilor gata făcute. Șoc ocazional - False

Din nou, nu știm exact cum arată de la alți producători, dar Optimus E-Sport MH310T-CR3 cu siguranta un compozit compozit nu este stabil. De ieșire din cablurile de alimentare sunt realizate cu tufe adecvate și vaccinate, astfel încât acestea fac circulația aerului să nu deranjați. Datorită acestui lucru, toate acestea prezintă și orice. Ceea ce merită remarcat, folosit Corsair seria Carbide SPE-03 are o fereastră acrilică care expune partea instalată interioară și un ventilator cu diode iluminând totul cu lumină roșie. Tot mai mult nu există nici un loc pentru a arunca neglijent fire și plugin-uri de masă singur.

[CDC = Optimus E-Sport MH310T-CR3 | // www.euro.COM.PL / Computer-Stationary-PC / Optimus-E-Sport-MH310T-CR3-Intel-Core-i5-8400-8GB-1TB-GTX1050TI-W10.Bhtml # Aftersearch-1141481418% 7C% 7C% 7C% 7CProduct | 3599 | 2_max | logo | // www.euro.COM.com / computer desktop PC / e-optimus-sport-mh310t-CR3-Intel-core-i5-8400-8gb-1TB-gtx1050ti-W10.Bhtml # Aftersearch-1141481418% 7C% 7C% 7C% 7CProduct | Verificați oferta | atenție! Cumpărarea acestui setat înainte de sfârșitul anului 2018 r., Puteți primi suplimentar un set de gadget-uri MSI în valoare de PLN 290![/ CDC

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Okdrzgaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu