Principal » Internet » Grupul de lucru vizibil live în documente despre onedrive

Grupul de lucru vizibil live în documente despre onedrive

Internet : Grupul de lucru vizibil live în documente despre onedrive

Microsoft la începutul anului a anunțat că, în Word, partea Oficiului 'A 2016 veți putea viziona modificările introduse de alți utilizatori care lucrează cu un document în timp real. În ultimele câteva luni, această caracteristică a fost disponibilă pentru documentele stocate în SharePoint Online, iar acum este de asemenea disponibil pentru toți utilizatorii care utilizează versiunea Oneedrive și Previzualizare a Office 'A 2016.

Dacă grupul de utilizatori utilizează cea mai recentă versiune de birou 'și 2016 și deschide același document despre OneDrive, toată lumea va fi informată despre munca în grup și va vedea ce fac ceilalți. În următoarele locuri din text, vor fi plasate marcaje atribuite diferitelor persoane, după cum este cazul în documentele Google "și editorii similari.

Dacă cineva folosește o lucrare de grup pentru prima dată, în partea de sus a textului Word va vedea informații despre acest lucru și vor fi întrebat dacă modificările vor fi trimise automat la documentul la distanță. După aprobarea selecției, modificările introduse imediat vor fi vizibile tuturor utilizatorilor, fără a fi nevoie să salvați manual fișierele.

Echipa care lucrează la pachetul de birouri încurajează să împărtășească impresiile din munca în echipă. Pentru a testa o nouă funcție, pur și simplu puneți un document pe unitatea dvs. Oneedrive și invitați prieteni să coopereze. Toată lumea trebuie să aibă permisiunea de a edita un document și, bineînțeles, ultima versiune de birou a Office 'A 2016.

În aplicațiile mobile onedrive, la rândul său, posibilitatea de a primi notificări atunci când documentele partajate sunt editate de alți utilizatori.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu