Principal » Internet » PPSSPP

PPSSPP

Internet : PPSSPP

PPSSPP este unul dintre cele mai rapide emulatoare portabile (PSP) care vă permite să rulați jocuri disponibile pe o consolă Sony portabilă pe Windows, Linux și Mac OS.

Emulatorul suportă cele mai multe titluri cele mai populare disponibile pe PSP. Printre acestea găsim m.în. Grand Theft Auto: Poveștile orașului Liberty, ziua de naștere, Persona 3 portabil, Daxter, Gran Turismo Portable, Little Big Planet, Ridge Racer 2, Burnout Dominator, Monster Hunter Libertatea Unite, Mortal Kombat, Tactica Final Fantasy, Final Fantasy: Criza Core serios.

Un avantaj mare al programului PPSSPP este capacitatea de a rula jocuri în rezoluție completă HD. Emulatorul nu numai că mărește rezoluția jocurilor de funcționare, dar are, de asemenea, texturi în așa fel încât să fie redate în cea mai bună calitate posibilă. Printre alte caracteristici oferite de PPSSPP veți găsi oportunitatea M. în. Gestionarea înregistrării statelor de joc și trimiteți-le la și de pe dispozitivul PSP, afișând cantitățile de cadre FPS în timpul jocului, activând modul de suport al mai multor procesoare CPU / GPU sau de depanare.

PPSSPP este un proiect tot timpul dezvoltat în mod activ. Este demn de remarcat faptul că aplicația a fost, de asemenea, porturi pentru astfel de platforme precum iOS, BlackBerry, Meego / Harmattan, Symbian și Android.

Recomandat
Lasă Un Comentariu