Principal » Android » Faceți cunoștință cu Podlasie1.0

Faceți cunoștință cu Podlasie1.0

Android  : Faceți cunoștință cu Podlasie1.0

Aplicație "Meet Podlasie " este un ghid pentru planificarea unei vacanțe active în valea Bug pe pământ Podlasie Nadbużyński. Lexiconul de locuri interesante și rute de turism vă permite să cunoașteți valorile istorice, naturale și culturale ale valei centrale de bug.

Aplicația vă permite să căutați locuri interesante după categorie și locație, precum și să le urmăriți pe hartă. Traseele disponibile în aplicație au fost pregătite pentru a explora pietoni, biciclete, cu mașina, caiac și run - nu au existat rute pentru entuziaștii de jogging. Puteți alege un traseu în apropiere, cu o lungime adecvată sau programată pentru o anumită perioadă de timp. Punctele interesante au fost etichetate cu fotografii și descrieri.

Aplicația utilizează GPS-ul telefonului care prezintă poziția utilizatorului și locațiile obiectelor. Funcționează online și offline, iar Google poate folosi pentru navigare.

Aplicația a fost implementată de către Poviatul Siemiatycki ca parte a proiectului Podlasie Nadbużuanian din mâinile tale.

Recomandat
Lasă Un Comentariu