Principal » Internet » [IFA 2015 Faceți cunoștință cu prima router de sinologie: RT1900AC

[IFA 2015 Faceți cunoștință cu prima router de sinologie: RT1900AC

Internet : [IFA 2015 Faceți cunoștință cu prima router de sinologie: RT1900AC

Sinologia se dezvoltă nu numai pe piața de depozitare a pieței de rețea. Compania a decis, de asemenea, să încerce puterea sa pe câmpul Router. Modelul premier RT1900AC va merge în curând la vânzare și va avea o soluție interesantă pentru casă și de afaceri de curs. Dispozitivul se va întâmpla foarte mult cu celelalte propuneri ale producătorului, desenul gors m.în. De la software-ul Manager Diskstation (DSM).

Dispozitivul funcționează pe benzi de 2,4 GHz și 5 GHz, oferind lățime de bandă până la 1,9 Gbps. În mod surprinzător, are stabilitate, precum și vizual un prieten de manager de router de sinologie (SRM), permițând o gestionare ușoară a începătorilor, dar și o interferență îndepărtată în setările mici avansate.

[1/2

În specificații, vom găsi suport pentru astfel de mecanisme ca filtrarea, QoS sau Filtrarea DNS, precum și controlul părinților și suport pentru VPN. Nu va exista niciun ghid pentru transmiterea eficientă a multimedia în rețea. Echipamentul de piață este încă prea devreme pentru a vorbi. Trebuie să fie la prețuri accesibile, chiar și pentru buzunarul nostru polonez.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Wideczet

Recomandat
Lasă Un Comentariu