Principal » Internet » Faceți cunoștință cu Squid. O sursă de știri despre tot ce vă interesează

Faceți cunoștință cu Squid. O sursă de știri despre tot ce vă interesează

Internet : Faceți cunoștință cu Squid. O sursă de știri despre tot ce vă interesează

Internetul este aproape o sursă infinită de mesaje pe fiecare subiect și din fiecare colț al lumii. Cum să urmăriți teme care vă interesează și nu vă înnebuniți cu privire la informații suplimentare? Vă recomandăm această aplicație la Squid, care selectează mesajul conform subiectelor indicate, utilizând resursele disponibile în limba selectată. Cu toate acestea, acesta nu este sfârșitul posibilității sale. Squid este o aplicație cu care puteți ține la curent, cunoașteți noi surse de informații și lărgiți orizonturile și chiar limba engleză fără informații în exces.

Surse din țară și din lume

Prima dată când începeți aplicația Squid, nu trebuie să oferiți datele dvs. sau să vă conectați oriunde, deoarece aplicația nu este legată de niciun nor. Totul funcționează pe telefonul dvs. smartphone. În mod prestabilit, mai multe categorii de știri cele mai populare ca "World ", "Politici ", "Business ", "Sport " sau "film ". În fiecare categorie, cele mai importante mesaje sunt prezentate la un moment dat, iar la plasarea articolului există informații despre care provine sursa. Interfața este clară și prima lansare a aplicației știe cum să utilizeze.

[1/2 Ecranul de întâmpinare Squid - Cele mai importante mesaje din diferite secțiuni

Se poate întâmpla ca pe același subiect va fi mai multe mesaje de la diferite surse, care vă permite să exploreze diferite puncte de vedere. Unele informații nu pot fi clasificate în mod clar, astfel încât acestea vor fi vizibile în diferite categorii. Puteți argumenta că aplicația Google News rezolvă problema duplicatelor mai bune, dar nu vom găsi o diviziune tematică clară și noi trebuie să dedice o parte a vieții private pentru mesajele de bine direcționate.

Ca și în alte aplicații pentru citirea mesajelor, în Squid, de asemenea, poate bloca sursele pe care nu le place. Pentru a face acest lucru, trebuie să deschideți unul dintre articole din această sursă, atingeți butonul Plus din colțul din dreapta jos și alegeți să treceți. Apoi, selecția trebuie să fie confirmată. Sursele blocate se află pe o listă specială și puteți restabili oricare dintre ele în orice moment.

[1/2 meniu articol. De mai sus: fila, formatarea, blocarea sursei, partajarea, desenul și autocolantele

Știri doar pe subiecte care sunt interesate de tine

Subiecții mesajelor citite pot fi specificate foarte precis în setările aplicației. Există un total de 40 de categorii majore de a alege, inclusiv o nișă destul de câteva, cum ar fi podcast-uri și vlogers. Puteți vedea că Calmar a fost pregătit pentru persoanele interesate de cultura pe internet nu se poate spune despre concurenți.

[1/2 Selectarea categoriei mesajelor, inclusiv în limba engleză

Cei mai mulțumiți vor fi entuziaștii sportivi și, în special, fotbal. Calmarilor, o categorie separată este un sport în general, și în sub-categorii putem urmări mesaje despre disciplina preferată sau discipline. Sporturi auto, volei, handbal, sporturi nautice și alte altele sunt aici. Jumping de schi poate fi găsit în secțiunea dedicată sportului de iarnă. Foarte popular în Polonia Soccer Chief este un subiect separat, și puteți selecta o anumită ligă de subscifiere și echipa dvs. preferată, despre care mesajele vor fi întotdeauna vizibile în aplicație. În mod similar, jocurile pe calculator și sporturile electronice au fost împărțite. În E-Sport puteți alege liga dvs. preferată: CS: Du-te, DotA 2, LOL, Overwatch și Craft Star. Dacă aveți de gând să urmeze Intel Extreme Masters, ar trebui să utilizați aplicația Squid. Secvența secțiunii de pe listă poate fi, de asemenea, modificată pentru a avea acces mai ușor la cele mai importante informații.

[1/2 Fotbal: Liga și echipa

Știrile din țară au fost, de asemenea, împărțite în categorii mai mici, pentru a putea viziona orașul sau regiunea dvs. În multe locuri putem alege destul de precis, de exemplu, Gdańsk, Tri-City sau Vest. Există, de asemenea, o secțiune pentru Marea Britanie și Irlanda, unde vor exista mesaje în poloneză de la insulele britanice.

Modul de citire și partajare

De aplicații concepute în principal pentru citirea textului folosit pentru a avea un mod special de citire în care formatul textului ca în imprimare și ascunde grafica inutilă. Da și de data asta. După ce ați ajuns la un articol din aplicația Squid, îl puteți viziona în vizualizarea clasică a browserului mobil încorporat sau sub formă de formatat special pentru citire - permite stocarea articolului de vizualizare. Nu pentru toate articolele, această viziune este disponibilă, dar deviațiile de la regulă sunt rare. Adică articole "tab ", și le puteți salva pentru a citi mai târziu.

[1/2 Deschideți articolul din vizualizarea paginii în browserul Squid încorporat

Squid, desigur, poate împărtăși cu ușurință un articol la altul cu ajutorul unui mecanism de partajare a sistemului. Ea are, de asemenea, o funcție de amuzant că nu vom găsi aplicații similare. Squid Vă permite să facă ceva în comun pentru a desena o mână sau posta un autocolant cu calmar. Destinatarul va primi un link care îl va duce să vadă cu semne și autocolant. Dacă articolul vede interesant, acesta poate merge la conținut complet.

[1/2 instrumente de selecție și de desen articolul

Partajarea articolelor de către Squid are un dezavantaj. Dacă uitați să mergeți și câteva pagini mai târziu, folosind această aplicație ca un browser obișnuit, nu veți putea partaja pagina deschisă în prezent. Squid va trimite un link la primul articol deschis. Merită să ne amintim și să nu urmați prea adânc în spatele referințelor.

Învățarea limbii engleze pentru toată lumea

Squid va fi, de asemenea, un ajutor neprețuit în învățarea limbii engleze la diferite niveluri. Este important faptul că nu aveți nevoie să renunțați la mesaje în limba dvs. maternă. În numeroase categorii de știri există informații din Polonia și din lume scrisă în limba engleză, așa-numitele „mesaje simple “ scrise cu un limbaj accesibil și o secțiune specială pentru învățarea limbii engleze. Nivelul textelor este diferit.

[1/2 Verificarea cunoștințelor vocabularului din articol

O secțiune pentru știința engleză a fost pregătită fenomenal. Articolele care se găsesc în ea au fost etichetate cu nivelul de dificultate și cuvinte interesante, care sunt în valoare de aducere aminte sunt special subliniate. La sfârșitul fiecăruia dintre texte este un nou test pentru cunoașterea cuvintelor cunoscute. Nu există o metodă mai bună de a citi și de a învăța cuvinte noi decât de lucru cu un text real "Living", purtând informațiile interesante.

Aplicația Squid este disponibilă complet gratuită pentru Android și iOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu