Principal » Internet » Poznań joc Arena și T-Mobile Warsaw Warsaw Week - Rezultate (actualizare)

Poznań joc Arena și T-Mobile Warsaw Warsaw Week - Rezultate (actualizare)

Internet : Poznań joc Arena și T-Mobile Warsaw Warsaw Week - Rezultate (actualizare)

Praf și emoții după două octombrie, weekend-uri interesante. În primul rând, de la 6 la 8 octombrie, am încântat Târgul Arena Poznań, din care, în plus, pentru cititorii și spectatorii noștri din Canalul de pe YouTube, am efectuat un raport. În trei zile echitabile, am lansat, de asemenea, o duzină de concursuri legate de acest eveniment. După care am raportat săptămâna pentru dvs. T-Mobile Warsaw pentru dvs., unde au existat, de asemenea, concursuri cu premii atractive. Unii dintre voi vă puteți bucura de premiile primite, unii așteaptă, răbdarea. Oricine a câștigat ceva va primi premiul literalmente în zilele. Acum vă încurajăm să citiți un mic rezumat al acestor două evenimente. Citiți până la sfârșit, avem încă un super câteva fapte mână în ultima competiție!

[1/2

Vom începe de la Arena de joc Poznań. Douăsprezece târguri în Poznań a atras mulțimea, iar ediția din acest an a bătut mai multe înregistrări. Poznan Dorobiło Sărbătoarea pentru ca jucătorii să fie cel mai mare târg de jocuri de noroc din Europa Centrală și de Est. În acest an, cu excepția elementelor permanente ca premierelor echipamente și jocuri, turnee eSporting, jocuri arată, de asemenea cele independente, se întâlnesc-up-uri cu YouTubers, marele Cosplay Show, Joc Conferința de industrie, sau zona de jocuri retro, au existat, de asemenea, câteva produse noi.în. Muzeul de jocuri video, eveniment artistic de grădină virtuală: mediere Bienale și Arena Cosplay. Dimensiunea ediției din acest an este cea mai bună va da numerele, aici sunt:

 • 28 de ore de târg
 • 10 pavilioane
 • 46 005 m Suprafețe pătrate
 • Oferte promoționale și o expoziție bogată de peste 220 de lideri ai jocului, tehnologie, hardware și accesorii pentru jucători,
 • Peste 1500 Free2Play
 • 137 Producție din studiile de jocuri poloneze
 • 120 companii din zona Jocurilor Indie Arena
 • peste 250 de cosplayers
 • 30 de cosplayers din întreaga lume în Grand Finale PGA & Modecom Cosplay Show
 • Premii în competiții și turnee cu o valoare totală de peste 132.000 PLN
 • Zeci de jocuri și echipamente prim-ministrului
 • 1100 acreditare media
 • 72817 participanți echitabili

După cum puteți vedea că aceste numere pot face o impresie. Poznań joc Arena Încă un an într-un rând crește și se poate lăuda tot mai mult implicarea vizitatorilor. Felicitări mari pentru toți cei care au contribuit la succesul următoarei ediții a PGA, păstrează-o!

Cel de-al doilea eveniment, pe care l-am venit la noi în weekendul următor (13-15 octombrie) la saptamana T-Mobile Warsaw. Aceasta este a treia ediție a întâlnirilor cu jocurile din Varșovia și trebuie să admită că în acest an evenimentul a bătut edițiile anterioare. Oricum, citiți mai departe. Deși WGW din acest an a durat o zi mai puțin (în ultimele 4 zile), acesta încă atras de zona aproape expo xxi 34 mii Vizitatori. Este aproape 10.000 mai mult decât anul trecut! Au existat mai multe zeci de expozanți pe o suprafață mare de 12.000 de metri pătrați. Printre ei au fost TUZE ca activizare, Cenega, ESL, jocuri de dog gras, imign.Pro, Lenovo, Microsoft, Modecom Shop Muvee, Nintendo, Redbull, Saturn, Seagate, Sony Interactive Entertainment Polonez, T-Mobile și Ubisoft.

[1/2

Expozanții au oferit o mulțime de atracții, iar una dintre ele a fost zona PlayStation cu o cantitate imensă de poziții cu VR. Microsoft a arătat consola premieră a Xbox-ului X X. Ei nu au ratat, de asemenea, editorul de jocuri, show-uri sau accesul închis într-o gamă mai largă ar putea fi familiarizați cu titlurile care au fost literalmente a avut premiera în timpul evenimentului, sau chiar și astfel, care sunt planificate premierelor pentru viitor, ani 2018. Aici este o scurtă listă de hit-uri pe care le-ai putea eschiva Poziții pregătite Assassin 's Crezurile Crezului, apel de datorie: Primul război mondial Cry 5, Forza Motorsport 7, Gran Turismo Sport, Lego Marvel Super Heroes 2, Wolfenstein II: Noua Colossus.

Suntem încântați că în cele din urmă Warszawa au existat evenimente pentru jucători la nivel înalt și cu aspirații uriașe. Ei nu au dezamăgit organizatorii, expozanții și Sami, vizitatori de numeroase care sosesc în zona Expo XXI. Puteți vedea că WGW are un potențial enorm în următorii ani și evenimentul ar putea crește și mai mult. Ceea ce vă dorim fierbinte!

Concurență!

După cum probabil ați observat tradiția, există o competiție pentru sfârșitul acestui tip de evenimente. Acesta a fost, de obicei, anunțat imediat după întoarcerea echipei, care a condus relația (Kristov_pl și Coleslav). Din păcate, de data aceasta o companie de curierat ne-a plătit FIGLA și în ciuda a trei ordine de a primi pachete cu premii, a eșuat la o săptămână după târg. Ceea ce este întârziat nu este pierdut! Da, cei mai vechi highlanders spun :) În cele din urmă avem toți cei care nu ezitați să le dați departe!

Să începem cu ceea ce puteți câștiga. Vizitarea standurilor individuale și a companiilor pe care le-am adunat destul de mare număr de tricouri, plăcuțe de pălărie, lesa și alte hardware cool. Am decis să le împărtășim în trei seturi. Și astfel, în cel mai tare dintre ele a fost Keyboard Genesis Rhod 110 Gaming, MSI MSI Interceptor și șaibă urage RAG S. Include, principalul echipament principal este un urage wireless Unleashed Gaming Mouse și Genesis M12 MIDI Washer. Cu toate acestea, în setul "numai cool " (cum ar fi numele, deoarece setul este într-adevăr la fel de cool ca înapoi) principalele atracții sunt un mouse pentru jucători un gladiator cu un pad de mouse Bloody B-083. O completare a seturilor sunt menționate anterioare gadget-uri. Așa arată toate cele trei seturi.

Sincer, suntem deja obosiți să inventăm întrebări și suntem fericiți să înscrieți pe voi. Sarcina concurenței: Să vină cu o întrebare că am putea cere în această competiție. Trei mai interesante, în opinia noastră, vom fi acordați Brimului cu saci Fantami de la toți partenerii relației finalizate. Așteptăm duminica (29.10.2017) până la miezul nopții. Câștigătorii pe care îl veți cunoaște marți, 31 octombrie. Pentru formalități, voi adăuga că vor fi luate în considerare răspunsurile utilizatorilor înregistrați ai portalului nostru. A se distra!

Actualizați

A sosit timpul să rezolve ultima competiție referitoare la Arena de joc Poznań și de T-Mobile Warsaw Jocuri. De data aceasta, sub forma unei actualizări, prezentăm o listă cu trei afirmații că, în opinia noastră, merită o distincție, căutați pseudonimele dvs .:

Pgr-setează cel mai tareDeoarece va fi în curând posibil să călătoriți în timp (va fi problematică pentru organizarea concursurilor);) să presupunem că din trecut vin la 2017, astfel de cifre sunt: ​​(1) Leonardo da Vinci M. în. descoperitorul și inventator (2) Henryk Jordan, un medic, promotor de exterior (3) Henry Dobrzański-hubal, ultimul soldat din septembrie și prima partyzantJak te-ai descrie, convinge, explica ce se întâmplă în jocurile de noroc, calculatoare, târguri Poznan joc Arena și T -Mobile Jocuri Varșovia Săptămâna, realitate virtuală, în jocuri de tir, e-sport, etc. și dispozitivele aferente, emoțiile, un mod de viață staționară pentru oameni pentru care (1) descoperiri, inventii, (2), mișcarea dragă și (3) lupta reală cu Nimes și un shooter real a fost un fragment destul de important al vieții

KasiaPalisia - set receVă sugerez să jucați întrebări care probabil cele mai plăcere de lingviști, logicieni și... Combinere :) Iată întrebarea mea: de semnificație sau sintactică (adică. Coordenities, presiune, înțelegere) - să formuleze o întrebare, care este mai lung, va rămâne ambele limbi și precise, comunicativ și clar?"

** Artos - un set "numai cool " ** 1. Ce premii veți putea câștiga în concursurile de joc Arena Poznań și Warsaw Warsaw Week în 2027? 2. În cazul în care acest lucru depinde de tine, sau ceva sa schimbat (a) în evenimentele de mai sus (de exemplu,. Data, Durata, Locație, Divertisment)? 3. Care a fost cel mai interesant, cel mai distractiv sau cea mai importantă competiție pentru tine, în care le-ați luat vreodată (te) cota (sau cea mai tare premiu pe care a reușit să câștige)? 4. Te consideri pentru un norocos sau ghinion? De ce? 5. Sau în competiții doar o recompensă pentru tine, sau important este participarea?

Felicităm câștigătorii! Verificați cutiile poștale pe care ați înregistrat pe portalul de bună -programe. În curând veți primi un mesaj cu formularul de completare. Mai târziu, așteptați doar expedierea.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu