Principal » Internet » Varșovia de revoltă. Datorită jocului Varșovia, multe mass-media occidentale au adus istoria noastră mai aproape,

Varșovia de revoltă. Datorită jocului Varșovia, multe mass-media occidentale au adus istoria noastră mai aproape,

Internet : Varșovia de revoltă. Datorită jocului Varșovia, multe mass-media occidentale au adus istoria noastră mai aproape,

Aceasta nu este o nouă declarație că jocurile poloneze nu se termină cu Witcher (și acum și Cyberpunk 2077), dar acum că sentința ia un nou mesaj. Nu numai divertismentul pur. Varșovia va fi educată în subiectul beneficiarilor străini din Varșovia.

Actualizarea subiectului Carrier Varșovia datorită jocului

Fapt, Witcher a contrabandat niște motive slavice sau arome care pot vorbi despre colțul nostru al lumii, dar nu comparăm acest lucru cu un astfel de eveniment istoric important ca apariția lui Varșovia. La azi 75. Aniversarea revoltei, mai mult de 370 de publicații despre joc și astfel conturul său istoric, derulat în mass-media din întreaga lume.

Interesant, nu numai industria jocurilor de noroc a scris despre Varșovia. De asemenea, jurnaliștii care se ocupă de o cultură larg înțeleasă populară au fost interesați de producerea de studii de lapte pixelate, care apar la Ordinul editorului companiei de jocuri. Desigur, Polonia este cel mai articole (publicate același ieri WP Jocuri interviu interesant cu creatorii Varșoviei), dar conținutul apar și în toată Europa, Asia, America de Nord și America de Sud. Foarte importantă este participarea marilor portaluri care ajung la cititorii globali, nu doar pentru a se potrivi pe piața gazdă (GameSpot, IGN sau KOTAKU).

Varșovia promite și educă în străinătate

Educatori în afara caracteristicilor jocului în sine, aduc adesea istoria revoltei din Varșovia cel puțin, ceea ce nu este cunoscut în afara granițelor țării noastre. IGN chiar spune în articolul său că [cotat "Este o șansă foarte bună pe care nu ați auzit niciodată despre revolta de la Varșovia. Probabil pentru că nu se potrivește cu povestea promovată de manuale școlare de Vest pe perioada de al doilea război mondial, vorbind despre victoria împotriva tuturor obstacolelor. (

..

) După 63 de zile de mers pe jos în întreg orașul, insurgenții au pierdut, cel puțin 150.000 de civili au fost uciși, iar orașul în represalii a fost echivalat cu terenul "[/ Quote.

De asemenea, mass-media mainstream, care nu numai că tonează jocul și alte lucrări culturale vorbesc într-o anumită măsură pentru Varșovia. Una dintre ele este bine-cunoscuta zilnică germană SuedDeutsche Zeitung, care a purtat fileul Varșovia la articolul despre cenzura apariția simbolurilor naziste în jocurile video, cu ocazia retragerii recente a interdicției (în Germania, de mulți ani a fost Simbolismul nazismului folosește numai educațional și științific, astfel încât jocurile au fost cenzurate).

Polonia Dungeon întunecată într-un cadru istoric

Jocul este un RPG tactic, a cărui diagramă și stil grafic este similară cu cea mai întunecată serie de Dungeon. Cu excepția faptului că, aici, clima nu este o operă grea pe lupta împotriva creaturilor întunecate într-o lume fantezie și evenimentele reale care au avut loc acum 75 de ani în inima polonezului. Un dracu de un război real nu este adesea mutat în jocuri video. De obicei, lupta este o divertisment bună prin joc într-un soldat obișnuit. Probabil titlul polonez Acest război al meu din Varșovia 11 Bit Studios (este până mâine cu Moonlight disponibil gratuit pe Epic Games Store) a încercat să abordeze în mod serios subiectul și a prezentat soarta civililor într-un conflict armat.

13 minute de Gameplay Warsaw

Istoria din Varșovia trece prin toți insurgenții zilelor. Gameplay durează 63 de zile. Jucătorul trebuie să câștige curajul de a-și conduce personajele pe tot parcursul revoltei. În timpul jocului veți găsi cu siguranță bine cunoscute locurile și evenimentele autentice, deoarece Creatorul Varșoviei au nevoie foarte mult la inima istoriei credincioșiei. În timpul producției, diverse aspecte au fost consultate cu un grup de istorici care se specializează în Varșovia și al doilea război mondial.

Varșovia nu evaluează revolta, încearcă să introducă jocul la nevoile evenimentelor reale cu fidelitate și imparțial. Eroii ei nu sunt oameni, probabil, concrete care au luat parte de fapt, în revolta acum 75 de ani, dar ele reflectă experiențele și personalitatea lor bine, ei au o soartă comună.

Jocul va fi lansat în curând, doar pentru o lună (4 septembrie 2019) pe PC (Steam). În luna decembrie a acestui an, versiunile pentru Sony PS4 și Nintendo comutator va veni, de asemenea, pe piață.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu