Principal » Internet » Acest lucru ar trebui să fie un standard, același smartphone LG cu Android sau WP

Acest lucru ar trebui să fie un standard, același smartphone LG cu Android sau WP

Internet : Acest lucru ar trebui să fie un standard, același smartphone LG cu Android sau WP

LG După o lungă absență în lumea Windows Phone a decis să dea acest sistem în acest an oa doua șansă pentru acest sistem. Apoi a apărut smartphone-ul LG Lancet, care a fost un reprezentant tipic al raftului scăzut. Acum, compania a decis să elibereze din nou acest model, de data aceasta la bordul său a fost Android.

Noul smartphone LG către Lancet pentru Android. Lucrează sub inspecția versiunii Android 5.1.1 Lollipop, iar specificația nu a fost schimbată în raport cu versiunea WP. Prin urmare, vom obține un ecran TFT de 4,5 inch, cu o rezoluție de 480 × 854 pixeli. În interior a existat un snapdragon de patru nuclee 410 aproximativ 1,2 GHz. În plus, la bord 1 GB de memorie RAM pentru Android nu se poate dovedi a fi suficientă, mai ales dacă se rulează în fundal mai multe aplicații. Imagini, muzică și alte materiale pe care le vom păstra stocate pe memorie încorporată de 8 GB și dacă ne dorim, vom putea folosi cartela de memorie.

Camera principală, care, desigur, sa aflat pe spate efectuează fotografii în 8 mp și înregistrați video în Full HD. A fost o cameră web VGA pe față, iar adolescenții care aruncă sute de egoiști pe rețelele sociale vor trebui să caute un alt smartphone cu rafturi scăzute. Printre modulele disponibile găsim WiFi 802.11 b / g / n, GPS, Bluetooth 4.1 și LTE care vă va permite să utilizați Internet wireless rapid. Primim aceeași capacitate a bateriei de 2100 mAh, care, de asemenea, va oferi stand 17 zile și 12 ore. Cu toate acestea, este mult mai scurt timp de convorbire, este de 10 ore și 40 de minute, în versiunea Windows Phone, producătorul a declarat aproape 8 ore mai mult.

Este demn de remarcat faptul că obținem practic același smartphone în două versiuni diferite - primul de la Windows Phone, celălalt cu Android. Din păcate, astfel de dispozitive de pe piață nu sunt mult, cel mai adesea cu un anumit sistem de operare există modele complet diferite, ceea ce limitează selecția noastră. Când căutați un dispozitiv, trebuie să urmați software-ul instalat pe acesta și numai apoi de la smartphone-urile disponibile pe care le alegem un anumit model. Pe de altă parte, o mulțime de oameni declară că ar cumpăra Samsung Galaxy S6 chiar dacă au fost ferestre mobile pe bord, dar trebuie să uităm de această posibilitate. Dacă, de exemplu, dorim un smartphone eficient din WP, în principal rămânem lumie și HTC One W8. Nimic nu anunță să schimbe acest lucru.

Dacă sunteți interesat de LG Lancet în versiunea Android, nu avem informații bune. În momentul de față este disponibil doar în mod exclusiv pe rețeaua Verizon în prețul de 120 de dolari SUA.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu