Principal » Internet » Notificările de la Google Chrome ajungeți în cele din urmă la Centrul de Acțiune Windows 10

Notificările de la Google Chrome ajungeți în cele din urmă la Centrul de Acțiune Windows 10

Internet : Notificările de la Google Chrome ajungeți în cele din urmă la Centrul de Acțiune Windows 10

Știri bune pentru Google Chrome, care sunt fericiți să decidă să afișeze notificările din browser de pe desktop și, în același timp, sunt utilizatorii Windows 10. O actualizare care integrează notificările cu mecanismul de sistem merge la program. Ca rezultat, mesajele ulterioare trimise de Chrome "și vor fi în concordanță vizual cu interfața sistemului și vor apărea în centrul de acțiune, împreună cu alte notificări.

Cu toate acestea, acesta nu este singurul avantaj al unei astfel de soluții. Integrarea cu notificările Windows 10 înseamnă, de asemenea, că mesajele cromate "și sunt acum supuse unor setări comune ale sistemului în ceea ce privește afișarea pe ecranul de blocare, numărul de notificări din grup sau prioritățile lor enumerate în centrul de acțiune. Aplicația va avea, de asemenea, un set de amintire, astfel de momente, în care notificarea nu este afișată, de exemplu, sau în timpul orelor de joc selectate.

În acest mod, astfel încât să puteți, de exemplu, să configurați poziția notificării în listă pe baza priorităților, decideți dacă și notificarea doresc să audă și dacă mesajele primesc direct la centrul de acțiune sau să fie suplimentar precedat de partea extinsă a bannerului de ecran (setarea implicită). Opțiunile disponibile în setările Focus vă va permite să vă taie din notificările disiparea nu numai atunci când joacă, dar, de asemenea, atunci când ecranul este duplicat, care se va dovedi a fi util la afișarea de filme de la un laptop pe un televizor în camera de zi sau atunci când prezintă slide-uri cu un proiector conectat.

[1/2

Ambele setări individuale de aplicare referitoare la notificări ale cromului, precum și preferințele generale pentru funcționarea funcției de focalizare, în Windows 10 sunt disponibile în prima filă de setare, în categoria System. De asemenea, puteți obține preferințele dvs. utilizând abrevierea pe o notificare selectată deja în Centrul de Acțiune. Acest lucru este folosit pentru a face o mică pictogramă cu un simbol al rafturilor afișate pe fiecare notificare din Chrome "și după trecerea pe un cursor de șoarece.

Noul mecanism de manipulare a notificării ar trebui să fie disponibil acum pentru aproximativ jumătate din versiunea stabilă a utilizatorilor cromați 'A 68. Ceilalți vor trebui să fie răbdători și să aștepte o nouă funcție cel puțin câteva zile. Cea mai recentă versiune a browser-ului Google Chrome pentru Windows (și nu numai) poate fi descărcată, desigur, prin catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu