Principal » Internet » Notificările de la Firefox în acest an vor merge la centrul de acțiune Windows 10

Notificările de la Firefox în acest an vor merge la centrul de acțiune Windows 10

Internet : Notificările de la Firefox în acest an vor merge la centrul de acțiune Windows 10

Firefoksa și utilizatorii Windows 10 vor putea să se bucure de noua modalitate de prezentare a notificărilor, pe care Windows Lateste atrage atenția. În acest an, acestea vor fi integrate cu Centrul de Acțiune System și, astfel, veți putea să le gestionați mai ușor cu setările sistemului. Datorită acestor notificări, ei vor potrivi mai bine stilul sistemului și, în plus, vor fi grupați cu alții care merg la centrul de acțiune menționat mai sus.

Avantajul unei astfel de soluții este, de asemenea, metode ulterioare pentru controlul notificărilor utilizând setările Windows 10. Puteți determina, printre altele, preferințele legate de afișarea notificărilor pe ecranul de blocare, gruparea detaliilor sau priorităților din lista din centrul de acțiune. În plus, notificările pot fi blocate în anumite momente sau în timpul redării și acest lucru, la rândul său, datorită setărilor de concentrație.

Notificările Firefox integrat din centrul de acțiune Windows 10 pot fi acum testate pe cont propriu. Deși noutatea va merge la o versiune stabilă a browserului numai în decembrie (pentru această lună este planificată să emită un Firefox marcat cu numărul 64), îl puteți folosi după instalarea Firefox Nightly. Este o ediție de testare timpurie care poate fi găsită în catalogul nostru de software - Uită-te doar în meniul Toate versiunile.

Rămânând în subiectul notificărilor de la browsere, merită reamintind că, în cazul Chrome "și pentru o integrare similară cu campania sistemică, de asemenea, a decis relativ recent. Acest mod de a afișa notificările a venit la browser numai în luna august a acestui an.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu