Principal » Internet » Powerwalker VI 850 LCD - sursă de alimentare de urgență ieftină pentru casă

Powerwalker VI 850 LCD - sursă de alimentare de urgență ieftină pentru casă

Internet : Powerwalker VI 850 LCD - sursă de alimentare de urgență ieftină pentru casă

Pană de curent este un motiv frecvent pentru a pierde datele cu care lucrăm în prezent. Într-adevăr, în zilele noastre, nu vom experimenta patrulea grad de putere și planificate deconectări curente, dar ocazional se întâmplă și carențelor momentane de livrare. Cum să protejați acest eveniment? Cel mai bine este să vă salvați munca înainte de defalcare și să vă opriți calm computerul :) Din păcate, nu vom putea întotdeauna să lovim timpul potrivit și după ce am pierdut date, ne poate lovi

..

Dar naibii. Cu toate acestea, există un remediu. Tot ce aveți nevoie este o sursă de energie de urgență numită colocvial "U-PE-ESEM " (UPS - Ang: sursa de alimentare neîntreruptibilă). Unul dintre reprezentanții mărcii Powerwalker a mers la biroul nostru editorial pentru a susține tensiunea într-un grafic de calculator și în laptopul editorial. Iată o scurtă recenzie PowerWalker UPS VI 850 LCD.

Aspectul exterior mai degrabă nu bate atractivitatea. Construcție tipică bloc cu dimensiuni 287x100x142 mm și greutate de aproape 5 kg. Aproape în întregime din plastic negru, mat. Aproape, deoarece panoul frontal pentru o modă modernă a fost terminat cu un plastic lucios pe care puteți vedea reflexiile degetelor. Acestea sunt cele mai vizibile în vecinătatea comutatorului de alimentare, este evident, la urma urmei, într-un fel trebuie să activați sursa de alimentare. Din fericire, dispozitivul nu este de obicei afișat într-un loc central în vizualizare, iar aspectul său nu este o problemă cheie. Pe panoul frontal din afara comutatorului veți găsi un afișaj LCD practic. Într-o formă simplă și clară, vom învăța despre parametrii de funcționare al dispozitivului. Pe panoul din spate vom găsi două priză de curent (putem furniza două dispozitive în același timp,. computer și monitor), două intrare și ieșire RJ-11 (pot fi protejate împotriva liniei telefonice de supratensiune) și un buton de resetare. A existat, de asemenea, un loc pentru un slot USB, cu care putem monitoriza starea bateriei de la computer și aplicația dreapta. De remarcat este utilizarea prizelor convenționale de alimentare (de obicei, structurile de costuri vor găsi o conexiune la calculator și, astfel, să conectați corect monitorul și puterea computerului necesară a două extensii, pe care trebuie să le cumpărați separat). Datorită acestei operațiuni, se atașează la UPS sau alte dispozitive nu sunt neapărat legate de lumea IT și care necesită putere continuă. OTF chiar și un sistem central de control al încălzirii sau registrele fiscale de numerar. O soluție foarte practică.

[1/2

Puterea evaluată UPSA este de 480 de wați. Potrivit producătorului, timpul de menținere a unui computer mediu setat cu monitorul LCD 17 "ar trebui să oscileze în 15 minute. Având în vedere timpul părut prea lung și l-am tratat ca un gimmick de marketing. Pentru UPSA am lovit-o grafica pe calculator cu configurație destul de puternic (Intel Core i5, 10 GB memorie RAM, Radeon HD 7750, disc de 1 TB Samsung, Sapphire 625 Watts) și pentru acest monitor EIZO FLEXSCAN SX2262W. Sincer am fost surprins când sursa de alimentare a fost complet descărcată a fost undeva în vecinătatea unui trimestru întreg de o oră. Am fost ferm convins că nu au timp să blocheze toate proiectele deschise în Photoshop. Pozitiv surprins ai început procesul de baterii re-încărcare în alimentarea cu energie electrică. Acesta poate fi singurul minus al acestui dispozitiv. Încărcarea completă a bateriilor a durat peste 5 ore! Recunoașteți că este foarte mult. Am decis să văd cum să fac față cu alimentarea cu energie electrică de backup Power Notebook. Deși o astfel de combinație vă poate face să râdeți, trebuie să știți ce ne putem aștepta atunci când acest exemplu, bateria noastră a laptopului este afectată. Placa a fost de a testa meu Lenowo W510, care se poate lăuda cu o configurație destul de robust (i7, 6GB de RAM, NVIDIA Quadro FX880 și SSD). Am primit Starcraft II pentru a face ca componentele să nu fie plictisite și am scos-o de la ieșire. Sursa de alimentare a fost descărcată exact după 27 de minute. În opinia mea, acesta este un rezultat foarte bun.

[1/2

Când cumpărați un UPS cu el Powerwalker obține software pentru a monitoriza și a gestiona puterea. Este o vizualizare universală, pe care o putem gestiona sursele de alimentare nu numai la acest brand. Software-ul este disponibil pentru o duzină de platforme, inclusiv ferestre naturale, mai multe soiuri Linux și chiar Mac OS sau Solaris. Software-ul poate să nu fie foarte sofisticat, aceasta este versiunea ViewPower Pro, dar casa este suficientă. După conectarea la computer, avem capacitatea de a monitoriza starea sursei noastre de energie de urgență. Putem vedea toate evenimentele care au avut loc în timpul absenței noastre. Programul vorbește simplitate și posibilități destul de mari. Versiunea limbă poloneză merită laudă.

Am petrecut cu acest aparat o perioadă destul de lungă de timp, cu funcția sa primară îndeplinită perfect. Comutarea la energia bateriei a fost, desigur, invizibilă la echipamentul conectat, numai imaginea de pe ecranul LCD informat despre noul statut și un semnal sonor care vine din când în când din interiorul sursei de alimentare. Desigur, mulți dintre voi constata că UPS de acasă un triumf al formei asupra conținutului, dar dacă utilizați computerul un pic mai serios decât doar să-l joace cu toată responsabilitatea de a spune că acest dispozitiv este necesar. Doar la îndemână literalmente doar o dată și ne poate salva câteva ore de lucru. Ultimul mare mare plus modul în care produsul ar trebui să ofere powerwalker ar trebui să fie pentru preț. În momentul de față, modelul descris poate fi achiziționat pentru mai puțin de 240 PLN. Prețul pare trivial în comparație cu ceea ce obțineți.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu