Principal » Internet » Player Player1.douăzeci

Player Player1.douăzeci

Internet : Player Player1.douăzeci

Player Player este un instrument care servește în primul rând pentru a descărca filme din rețeaua BitTorrent și a le începe să utilizeze playerul media încorporat.

Cu toate acestea, această funcționalitate a programului nu se încheie, deoarece playerul de pulbere vă permite, de asemenea, să redați materiale partajate prin YouTube 'A, adăugând un magnet de legătură și - ceea ce a fost deja menționat - fișiere Torrent standard. Cu acest instrument, puteți începe și filme compatibile cu VLC. Subtitrari pentru materiale individuale vor fi descărcate automat de la OpenSubtitles.

Player Player acceptă, de asemenea, posibilitatea trimiterii unei imagini la diferite dispozitive, inclusiv în primul rând pe cele care suportă tehnologiile Chromecast, Airplay și DLNA, dar nu numai din cauza opțiunii pe care o puteți utiliza și browserele (alte computere, tablete, smartphone-uri).

Player Player oferă multe opțiuni de configurare care vor determina, viteza de descărcare a datelor, calea către materialele din rețeaua BitTorrent, calitatea imaginii preferate, culoarea subtitrărilor în filme, precum și multe alte setări suplimentare trebuie să fie descărcate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu