Principal » Internet » Diferența serioasă în Edison Mail. Utilizatorii au avut acces la alte persoane

Diferența serioasă în Edison Mail. Utilizatorii au avut acces la alte persoane

Internet : Diferența serioasă în Edison Mail. Utilizatorii au avut acces la alte persoane

După ultima actualizare a e-mailului Edison Mail pentru iOS, o parte din utilizatori au avut ocazia să vizualizeze e-mailurile care nu erau destinatari. Potrivit proprietarilor de aplicații, Luka a vizat un număr limitat de destinatari și nu există nicio problemă de efracție.

Edison Mail este situat în partea de sus 100 dintre cele mai populare aplicații din Appstore din categoria Instrumente. În redarea Google "și a fost preluată de mai mult de un milion de ori. Deci, avem de-a face cu un client de e-mail destul de popular. Weekend-ul trecut, utilizatorii săi s-au conectat la aplicație și au observat ceva fără precedent.

Edison Mail își cere scuze și vă cere să vă schimbați parola, dar dacă este suficient?

Edison Mail a răspuns rapid la eroarea detectată de ei, dar actualizarea a fost luată de aproximativ 30 de ore. În acest timp, ați putea revizui cu ușurință întregul oficiu poștal al potențialelor victime, deci este posibil ca o scurgere serioasă de date să vină. Cu fiecare dintre victime, producătorii de clienți poștali contactați.

Creatorii lui Edison Mail au recomandat utilizatorilor să schimbe parolele la conturile de e-mail. "O nouă versiune a aplicației a fost pusă la dispoziție la începutul duminicii dimineața în App Store, care restabilește funcționalitatea completă cu 6480 de utilizatori. Acest lucru nu se aplică altor utilizatori și nu este necesară nicio acțiune "- citim în intrarea pe blogul Edison Mail.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet. Asigurați-vă

Recomandat
Lasă Un Comentariu