Principal » Internet » Aveți nevoie de un firewall bun pe Windows 10? Ajungeți după cele mai recente ZoneAlarm

Aveți nevoie de un firewall bun pe Windows 10? Ajungeți după cele mai recente ZoneAlarm

Internet : Aveți nevoie de un firewall bun pe Windows 10? Ajungeți după cele mai recente ZoneAlarm

Câteva mai mult de două săptămâni în urmă Microsoft a prezentat ultimul său sistem Windows 10. Producătorii de diferite aplicații își adaptează software-ul, un exemplu de care sunt cele mai recente versiuni ale pachetelor ZoneAlarm. Vom găsi aici atât un firewall gratuit, un antivirus extins și alte ingrediente de protecție.

Oferta producătorului sa schimbat în ultimii ani - noi programe au venit pe piață, altele au fost transferate pentru pensionare. Elementul principal, care este bine-cunoscut firewall este încă disponibil în fiecare ediție. Este un produs avansat și, în același timp, un simplu de utilizat, care monitorizează activitatea de rețea și îi permite să fie blocată pentru orice aplicație. Acest lucru nu este un firewall pur, are posibilitatea de a proteja împotriva amenințărilor necunoscute.

[1/2

Această acțiune corespunde modulului OSfirewall, care analizează acțiunile efectuate de programe și blocuri acestea arată suspectate de activitate. Este o mare completare la anti-virus, care, pe baza de semnături, își pot permite în unele situații nu ajută. Mai mult, protecția oferită de firewall-ul este activată înainte ca sistemul să ruleze programe situate în autostart. Datorită funcției Mod Stealth, ne putem ascunde complet de potențialii atacatori. În plus, modulul găsiți și aici emularea filetului. După cum sugerează și numele, vă permite să detectați o amenințare prin analiza exactă și emularea acțiunii într-un mediu de risc crescut. Doar selectați un fișier pe care dorim să-l verificăm, iar norul producătorului va avea grijă de întreaga odihnă.

Desigur, în ZoneAlarm nu a existat nici un pachet antivirus. Aceasta este instalată opțional și producătorul îl oferă atât într-o versiune gratuită și mai extinsă. Se fălește companiei pe care scanerul său primește actualizări de bază instant, oferă oportunități excelente pentru setările de scanare, precum și de protecție împotriva virușilor la sistemul de nucleu de sistem. Desigur, pentru a spori siguranța utilizării antivirusului din cloud, care oferă cele mai recente informații și analizează acțiunile suspecte efectuate pe calculatoarele utilizatorilor din întreaga lume. Extinse ediții plătite permite de asemenea utilizarea filtrelor de spam, modulul de control parental și PC Tune-Up pentru a optimiza computerul, registru curat, ștergerea datelor inutile și Defragmentare temporară hard disk.

[1/2

Cea mai recentă versiune a ZoneAlarm este deja compatibilă cu Windows 10 și dacă protecția încorporată în sistem este insuficientă pentru dvs. sau prea poporne în uz, vă încurajăm să ajungeți la aceste programe. În baza noastră de date veți găsi o versiune gratuită a ZoneAlarm Free, o ediție mai extinsă a Zonealarm Pro, precum și a fost concepută pentru cea mai exigentă securitate ZoneAlarm Extreme Security.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu