Principal » Internet » Titularii cititorilor mai vechi Kindle sunt recomandați să actualizeze

Titularii cititorilor mai vechi Kindle sunt recomandați să actualizeze

Internet : Titularii cititorilor mai vechi Kindle sunt recomandați să actualizeze

Amazon vă reamintește să actualizați cititorii Kindle E-book. O parte din dispozitivele mai vechi ale căror utilizatori nu instalează cea mai recentă versiune a software-ului pot opri susținerea unor funcții utilizând serviciile Amazon.

Detaliile au fost publicate pe site-ul companiei. Există, de asemenea, informații despre ce modele ar trebui să fie actualizate mâine.

Instrucțiuni concrete privind modul de instalare a noilor versiuni software. În marea majoritate a cazurilor, tot ce trebuie să faceți este să conectați Kindle 'a cu o rețea Wi-Fi și pe un computer prin USB, că actualizarea este instalată automat în mod automat peste noapte.

Nu au existat rapoarte isterice, potrivit cărora modele mai vechi de cititori care nu vor avea cea mai recentă versiune a software-ului nu vor avea, vor înceta să lucreze.

De fapt, totuși, își vor pierde "numai" abilitatea de a se ocupa de Wi-Fi și de a folosi, printre altele, de la serviciul de sincronizare cu magazinul și norul Amazonului. Cu toate acestea, nu există motive pentru panică: actualizarea va fi, de asemenea, instalată după 22 martie manual.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu