Principal » Internet » Ascultați "cântecul" nou "al lui Nirvana. Învierea digitală a lui Kurt Cobain

Ascultați "cântecul" nou "al lui Nirvana. Învierea digitală a lui Kurt Cobain

Internet : Ascultați

Peste pod este o organizație care promovează sănătatea mintală. Ca parte a celei mai recente acțiuni, inteligența artificială a mers la locul de muncă. Rezultatul activităților algoritmului este "Noua " Nirvana Song.

Dacă a trăit Kurt Cobain, el ar avea 54 de ani astăzi. fanii Nirvana ar putea nu se întreabă cum piesele pe care nu a apărut din cauza morții sinucidere a liderului grupului. Așa cum este descrisă prin revista Rolling Stone, încercați să răspundeți la această întrebare prezentată pod peste organizație, care "Fed " inteligență artificială Nirvana cântece.

Instrumentul Magenta a fost pus la dispoziție de Google. Cu eșantionul, constând dintr-o varietate de lucrări menționate într-un dosar MIDI, AI a reușit să găsească caracteristicile benzii legendare și pe această bază pentru a vă crea propria compoziție.

Calculatorul compune, omul cântă

Este important, practic întregul cântec este o lucrare AI. O excepție este vocalul pe care Eric Hogan Prompert. Acesta este frontul grupului Nevermind, care va fi îngrijorat de echipa legendară cu creativitatea, sunetul și imaginea pitorească.

O să mă omori - au pierdut casete ale celor 27 de cluburi

"Noua melodie" Nirvana face parte dintr-un proiect mai amplu peste pod. Organizația creează un album cu melodiile generate într-un mod similar cu melodiile altor legende muzicale aparținând clubului infamos 27 - muzicieni evaluați la vârsta de 27 de ani. Cauza decesului în multe cazuri a fost probleme cu sănătatea mintală.

Aici veți găsi ajutor

Articolul de pe această temă Rolling Psturi se încheie cu informații despre ajutor, care poate primi persoane care se luptă cu probleme emoționale. Merită, de asemenea, în mișcare această inițiativă a solului polonez.

Oamenii care se luptă cu criza emoțională, au nevoie de sprijin, pot profita de linia telefonică gratuită de criză, acționând 14-22 ore sub numărul 116 123 sau de la alte linii dedicate diverselor probleme, unde puteți obține ajutor competent.

Click pentru marire (Sursa: LinePar.Pl)

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu