Principal » Android » Portalul pasagerului3.4.35

Portalul pasagerului3.4.35

Android  : Portalul pasagerului3.4.35

Portalul de pasageri este un motor de căutare complet gratuit oferit de PKP Polish State Ferate și alți transportatori feroviari, dintre care serviciile pot fi utilizate în Polonia.

Căutați conexiuni feroviare

După pornirea aplicației de pe ecran, o varietate de ferestre vor fi completate pentru a localiza conexiunea Sunteți interesați. Este necesar să se precizeze stațiile inițiale și finale, precum și data și ora plecării sau sosirii trenului. În plus, putem verifica dacă conexiunile directe sunt disponibile pentru destinație sau în timpul călătoriei, va trebui să trecem la un alt tren într-un anumit loc.

Calendarul PKP și nu numai

Portalul de pasageri conține, de asemenea, un calendar PKP și alți transportatori pe o stație dată (platformele sunt indicate, de la care trenul pleacă). În plus, aplicația vă permite să urmăriți trenul pe traseul selectat, accesați harta online cu traseul conexiunii selectate, precum și comunicațiile curente ale managerilor de infrastructură și transportatori.

Este de remarcat faptul că portalul de pasageri este un instrument disponibil atât în ​​versiunea limbă poloneză, cât și în limba engleză.

Cele mai importante caracteristici:

  • Motorul de căutare gratuit al conexiunilor feroviare din toată Polonia
  • Suportă toți transportatorii (nu numai PKP)
  • orar
  • Funcția de urmărire pe un anumit traseu
  • Harta online cu traseul de conexiune aleasă
  • Comunicarea managerilor de infrastructură și transportatori.

Recomandat
Lasă Un Comentariu