Principal » Internet » Explicat: Asigurați datele de pe telefonul dvs. smartphone

Explicat: Asigurați datele de pe telefonul dvs. smartphone

Internet : Explicat: Asigurați datele de pe telefonul dvs. smartphone

În prezent, tot mai multe smartphone-uri și tablete cu Android înlocuiește computerele portabile. Prin urmare, se întâmplă adesea că utilizatorii lor scriu date importante în memoria lor, ceea ce nu ar trebui să intre în mâinile neautorizate. Pentru a proteja fișierele de la accesarea unor terțe părți, pot fi aplicate câteva securități simple, dar eficiente. Mai jos încercăm să descriem cele pe care le credem că sunt simple, dar eficiente.

Două lucruri de bază sunt destul de eficient vor proteja datele noastre de la utilizatorii neautorizați și un cod de blocare a ecranului Pin dispozitive. Android oferă o blocare a ecranului, care este protejată suplimentar printr-un cod sau special "furtun ". Pentru a debloca ecranul, astfel încât să introduceți combinația potrivită de numere sau să vă conectați unul cu celălalt în modul selectat anterior de a crea un furtun de câteva puncte menționat.

În cazul în care ne pierdem telefonul nostru, iar aceasta se va descărca, merită să ne amintim să-l asigure cu un cod PIN dispozitiv (a nu se confunda cu un cod PIN standard de cartelă SIM). După repornirea căutătorului va trebui să o introducă pentru a avea acces la datele stocate în memorie chiar și după ce a tras cartela SIM.

 

O altă modalitate de a proteja datele este criptare. Cele mai recente versiuni ale Android (de la 3.0) Oferiți criptare specială stocată în memoria fișierelor. Chiar dacă cineva a manipulat, veți dori să ajungeți la ele, nu veți face acest lucru fără a intra într-un cod adecvat. Criptarea datelor este de obicei disponibilă din meniu> Setări> Securitate> Criptare de date. Întregul proces durează câteva duzini de minute și nu ar trebui întrerupt, deoarece amenință pierderea sau deteriorarea fișierelor. De asemenea, nu uitați să încărcați telefonul smartphone pentru a opri în timpul criptării.

Dacă aveți grijă de securitatea datelor dvs., nu uitați să utilizați numai Rețele fără fir dovedite. Adesea, rețelele publice de Wi-Fi pot fi o amenințare reală pentru furtul de informații confidențiale pe care le păstrăm smartphone-ul. Nu este dificil să se captureze deoarece datele trimise prin rețea în același timp și nu sunt criptate. Deci, amintiți-vă pentru a opri sincronizarea dispozitivului înainte de a porni Internet, și atunci când verificarea mail-uri sau conectându-vă la diverse alte site-uri, în cazul în care stocăm date, verificați dacă conexiunea este criptat (HTTPS).

În magazinul Google există, de asemenea, diferite tipuri de aplicații, frecvent gratuit, care servesc pentru a proteja fișierele, folderele sau funcționalitatea selectată în mod liber. Au existat și programe de criptare. Unul dintre cele mai populare este Cloudfogger. Este extrem de ușor de utilizat și poate fi foarte util, mai ales pentru cei care sunt salvați în memorie documente importante. În plus, funcțiile sale vă permit criptarea datelor trimise către site-uri Cloud, cum ar fi Dropbox, Google Drive sau SkyDrive. Cloudfogger criptează fișiere folosind criptarea AES (Advanced Encryption Standard), care garantează eficiența aproape o sută la sută. Întregul este protejat de un slogan pe care utilizatorul îl alege la început. Dar pentru a utiliza pe deplin funcționalitatea Cloudfoggera, trebuie să descărcați mai întâi o versiune a PC-urilor și să configurați un cont acolo. Apoi ne putem sincroniza cu o versiune mobilă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu